JENNIFER ANISTON

Ο γιος του Ρος στα “Φιλαράκια” έχει γίνει ένας κούκλος νεαρός, ετών 24

Οι Cole και Dylan Sprouse είναι δύο πανομοιότυπα δίδυμα αδέρφια που από 8 μηνών μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον της Disney και είχαν συμμετάσχει σε διαφημίσεις για πάνες, ενώ είχαν παίξει σε πολλές σειρές και τηλεπαιχνίδια για παιδιά. Η κοινή τους καριέρα έλαβε μια άνω τελεία όταν ο Cole Sprouse υποδύθηκε τον Μπεν, γιο του Ρος, στη σειρά "Friends".

Τότε ο Cole ήταν μόλις 8 ετών και σε πρόσφατη συνέντευξή του στη New York Post δήλωσε ότι παρά το μικρό της ηλικίας του μπορούσε να καταλάβει την επιτυχία που είχε η σειρά εκείνη την εποχή. “Το ένιωθες όταν έμπαινες στο πλατό, κι ας ήσουν παιδί. Ήταν τεράστια πρόκληση γιατί τότε ήμουν απλώς ένα παιδάκι που δούλευε με αυτούς τους σπουδαίους για εκείνη την εποχή ηθοποιούς. Ήταν λίγο τρομακτικό. Αλλά υπήρξε μια καταπληκτική εμπειρία. Όλοι τους ήταν απίστευτα καλοί μαζί μου“, ανέφερε ο νεαρός, πια, ηθοποιός.

Εκτός αυτού, είχε και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να μοιραστεί για εκείνον και την Jennifer Aniston. “Δυσκολεύτηκα πολύ, πάρα πολύ, στη συνεργασία μου με την Τζένιφερ Άνιστον επειδή ήμουν τόσο ερωτευμένος μαζί της. Ήμουν τρελός και παλαβός. Μου κοβόταν η μιλιά, μουρμούριζα και ξεχνούσα τα λόγια μου και στεκόμουν σαν χάνος… Ήταν τόσο δύσκολο“, σημειώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Cole.

Πλέον, είναι 24 ετών και απόφοιτος Αρχαιολογίας, ασχολείται επίσης με το μόντελινγκ και στο προφίλ του στο instagram έχει φωτογραφίες που, αν μη τι άλλο, δεν περνούν απαρατήρητες.

Κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image