WATCHLIST

Ο Μένιος Φουρθιώτης μένει Epsilon μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία (τουλάχιστον)

Ο νέος προγραμματισμός του Epsilon δεν χωρούσε πολλούς από τους παρουσιαστές που βρέθηκαν στο lineup του σταθμού όλα αυτά τα χρόνια. Μεταξύ αυτών και ο Μένιος Φουρθιώτης, που αφού απογυμνώθηκε από τα καθήκοντα του διευθυντή του καναλιού το περασμένο φθινόπωρο, συμπεριελήφθη στη μακροσκελή λίστα όσων θα έπρεπε να αποχαιρετίσουν τη συχνότητα. Σε αντίθεση όμως με άλλους παρουσιαστές, ο Μένιος κινήθηκε δικαστικά και με δικαστική απόφαση παραμένει στο Epsilon TV.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» προσέφυγε στο δικαστήριο κερδίζοντας προσωρινή διαταγή για την παραμονή του ως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η κύρια εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

Για την ιστορία, πριν από μερικές ημέρες, ο Μένιος Φουρθιώτης απέκτησε έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Ο παρουσιαστής έγινε και ιδιοκτήτης του «Πάρτυ FM» αγοράζοντας τον από τον Φίλιππο Βρυώνη (πρώην ιδιοκτήτης του Epsilon), αντί ποσού 240.000€ όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που κατατέθηκε στο ΕΣΡ.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!