WATCHLIST

Σεργουλόπουλος: “Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι;” Τη συνέχεια δεν την περιμένεις

Ο Νίκος Στρατής ανέβηκε στη σκηνή του ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' για να κάνει free style. Οι κριτές έγραφαν λέξεις κι εκείνος τις έβαζε στις ρίμες του. Το κοινό ενθουσιασμένο. Μόλις τελείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήρε το λόγο.

”Εγώ έχω ένα θέμα. Όταν σε είδα την προηγούμενη φορά, λέω τι ήρθε να κάνει εδώ πέρα; Εγώ για το ραπ έχω μία ιδιαίτερη άποψη. Για εμένα είναι μία υποκουλτούρα που δεν έχει να κάνει με το ταλέντο και με το stage αυτό. Τι δουλειά έχεις εδώ; Όπως τι δουλειά θα έχω εγώ να πάω στα Καμίνια να παρακολουθήσω να ραπάρουν κάτι τυπάκια. Θα πάω με μία προστασία, δεν θα πάω άνετος. Μιλάς με συνθήματα στο κοινό σου και το κοινό σου σε αγαπάει για αυτό το πράγμα. Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι; Δεν το καταλαβαίνω. Θέλω να μου απαντήσεις γιατί για εμένα το ραπ είναι μία άλλη κουλτούρα.”

Η απάντηση του Νίκου έφτασε αμέσως. ”Δεν ήρθα να κάνω κανένα φλωράκι. Δεν ξέρω καν από που προήλθε αυτό. Ήρθα πολύ δυναμικά νομίζω, δεν ήρθα με μια κιθαρούλα ή να τραγουδάω ποπ, άρα δεν ξέρω πού κολλάει αυτό. Γενικότερα ήρθα να παρουσιάσω αυτό που έκανα και εντυπωσιαστήκατε και χάρηκα. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα.”

Ο Φώτης καλύφθηκε τόσο που σηκώθηκε από την καρέκλα του και πάτησε το golden buzzer. Πως το περιμέναμε δε θα πούμε. Ο πρόλογος δε μας προϊδέασε. Έγινε η ανατροπή.