WATCHLIST

Πρεμιέρα Ελένη Μενεγάκη: Το νέο πλατό, το λευκό φόρεμα και η καστανή αλλαγή στα μαλλιά

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα στον Alpha. Υπέρλαμπρη. Λευκό μακρύ φόρεμα με άνοιγμα στο πόδι, ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση και μακιγιάζ σε γήινους τόνους. Καλωσόρισε το κοινό στην εκπομπή της και έδωσε μία πρώτη γεύση για όσα θα δούμε φέτος.

”Καλησπέρα σας και καλή σεζόν. Φτάσαμε 9 Οκτώβρη για να πούμε το πρώτο μας καλωσόρισμα στο ολοκαίνουριό μας σπίτι. Ξέρω ότι φέτος έχετε ακούσει πολλά. Η Ελένη αλλάζει, θα κάνει, θα φτιάξει. Τι θα είναι; Πώς θα είναι; Σκηνικά, πράγματα. Κοιτάξτε, θα έχουμε μπροστά μας εννέα ολόκληρους μήνες για να τα δούμε, να τα χορτάσουμε και να τα ζήσουμε μαζί. Φέτος έχω σκοπό να βρεθώ πολύ κοντά σας. Στη γειτονιά σας, στο σπίτι σας. Θέλω να έρθω εκεί, θέλω να μιλήσουμε, θέλω να πούμε τα πάντα. Θέλω να έρθετε κι εσείς στο δικό μου σπίτι που το έχω φτιάξει, το έχω κάνει πιο ζεστό, πιο ζωηρό, πιο διαφορετικό. Θα είμαι εδώ μέχρι το καλοκαίρι, θα είμαστε παρέα.”

Ποδαρικό στη νέα κινηματογραφική αίθουσα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου έκανε η ταινία μικρού μήκους με τον Μάρκο Σεφερλή και την μελαχρινή Ελένη Μενεγάκη.