WATCHLIST

Είναι ο Ίαν ο πιο αντιπαθητικός παίκτης σε talent show;

Στα γραφεία του Ladylike.gr υπάρχει τον τελευταίο καιρό ένας διχασμός. Το πρόσωπο - αιτία του διαχωρισμού μας, είναι ο άνθρωπος που εγώ προσωπικά πιστεύω πως πρέπει και θα κερδίσει το X-Factor, ο Ίαν Στρατής.

Χωρίς να θέλω να ονοματίσω όσες αντιμάχονται την περσόνα που πλασάρει ο Ίαν στο τηλεοπτικό σόου, θα πω απλά ότι τον βρίσκουν τρομερά αντιπαθητικό και ερριστικό. Με κορυφαία ατάκα, το “πόσο θα ‘θελα να του ρίξω μια μπουνιά”, κατά το σουξέ “Σαν σταρ του σινεμά”.

Δεν ξέρω τι βρίσκουν πραγματικά αντιπαθητικό σ’ αυτόν: το ύφος του που είναι λίγο αλαζονικό, το ότι δείχνει να ξέρει πως είναι καλύτερος απ’ όλους; Το ότι αντιμιλάει, ή το ότι λέει πάντα τη γνώμη του – με αποκορύφωμα την άποψή του για τους κριτές του X-Factor (“καλό τυπάκι ο Μαραντίνης, αλλά οι Onirama δε μου αρέσουν”).

Όπως και να ‘χει, έχουμε δει πολύ πιο αντιπαθητικούς παίκτες στα τόσα χρόνια ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί βέβαια εκείνα να ήταν realities και όχι απλά talent shows, αλλά όπως και να ΄χει αξίζει να τους θυμηθούμε. Θα μας πιάσει μια νοσταλγία και θα αποδείξουμε ότι ο Ίαν είναι απλά έτοιμος να κερδίσει κι όλα τ’ άλλα περιττεύουν.

Περικλής Στεργιανούδης

Κέρδισε στο Fame Story 3 με 50, κάτι τοις εκατό, χωρίς κανείς να ξέρει πραγματικά το γιατί. Σήμερα δεν έχει καμία επαφή με το τραγούδι, ενώ ήταν και ένας από τους πιο αξιοσημείωτους μπήχτες που πέρασαν ποτέ από την τηλεοπτική ακαδημία τραγουδιού.

 

Ρέα

Το κορίτσι στο οποίο οφείλει την καριέρα της η Μελίνα Ασλανίδου, επειδή έκανε διάσημο το τραγούδι “Τι σου κανα και πίνεις, τσιγάρο στο τσιγάρο”, ήταν η Μάρθα Βούρτση του πρώτου Big Brother. Εδώ θα την απολαύσουμε να κλαίει που δεν την αγκαλιάζουν ο Χρήστος και ο Κώστας.

 

Μαίρη Σκόρδου

Το λαϊκό κορίτσι του σπιτιού του Big Brother, έδινε θέαμα στα αρσενικά με το μπούστο και το κορμί της και τα έλεγε όλα “έξω απ’ τα δόντια”. Η μπάσα φωνή και το στιλ της, έρχονταν σε αντίθεση με το “πόσο ευάλωτη ένιωθε” και το πόσο έκλαιγε.

 

Άρης Αποστολίδης

Αν δεν τον θυμάσαι, είναι το φλερτ της Στέλλας Μπεζαντάκου στο “The Bar”. Ο ηλεκτρολόγος, ήταν το macho πρότυπο των καιρών του, παρόλο που έφυγε νωρίς. Όλοι όμως τον παραδέχτηκαν επειδή “έριξε” τη Στέλλα. Ψάχνοντας τι του συμβαίνει σήμερα, έπεσα πάνω σε αυτό: “Σκληρός Δίσκος”

 

Στέλλα Μπεζαντάκου

Νομίζω η Στέλλα δε θέλει συστάσεις.

 

Ρούλα Βροχοπούλου

H Ρούλα, πολύ πριν το σκηνικό με τον σύζυγο Φραν, είχε πάρει μέρος στο The Wall. Εκεί ερωτεύτηκε πολύ τον Κλεάνθη, τσακώθηκε ουκ ολίγες φορές με τη Χριστίνα και έκλαψε τις περισσότερες. Αξεπέραστη μορφή.

 

Ντίνος

O πιο ευαίσθητος παίκτης του big Brother και της ελληνικής τηλεόρασης εν γένει, ο Ντίνος, αγάπησε την Κατερίνα. Ένα ειδύλλιο που δεν ευδοκίμησε ποτέ κι έτσι ο Ντίνος βρέθηκε στο Magic Πειραιά να μοιράζει δώρα. Οι τηλεθεάτριες όμως ενδιαφέρονται να μάθουν τα προσωπικά του και τα επαγγελματικά του σχέδια. Βίντεο – ΔΙΑΜΑΝΤΙ

 

Κλεάνθης

Δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο φλερτ της Ρούλας και φρόντιζε να της συμπεριφέρεται με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο κάθε φορά που τον πλησίαζε. Ο “Ωνάσης” του The Wall, κυκλοφορούσε με ασύγκριτο στιλ και γυαλί ηλίου και ήταν μια περσόνα που δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Ή τον αγαπάς ή τον μισείς.