MASTERCHEF

Ο Χρήστος Γλωσσίδης του Masterchef μιλάει πρώτη φορά για την σύντροφό του

instagram/masterchefgr

Ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο ηττημένος του τελικού του MasterChef, βρέθηκε στην Φωλιά των ΚούΚου για να μιλήσει για το μαγειρικό του ταξίδι εντός του παιχνιδιού, για την πορεία του και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από κάθε αποχώρηση άλλωστε ο παίκτης που αποχωρούσε από τον διαγωνισμό, παραχωρούσε συνέντευξη στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου. Ο Χρήστος μπορεί να μην κατάφερε τελικά να κερδίσει τον τίτλο του Έλληνα MasterChef κέρδισε όμως σίγουρα έναν καρδιακό φίλο μέσα από το παιχνίδι, τον Σάββα Ληχανίδη, αλλά και ένα κοινό που πίστεψε σε αυτόν και μέχρι τελευταία στιγμή τον θεωρούσε φαβορί.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης μέσα στο παιχνίδι δεν προσπάθησε να κρύψει το ποιος είναι. Φώναξε, τσακώθηκε, έκλαψε, χάρηκε και πάνω από όλα έδειξε τις μαγειρικές του δυνατότητες. Η Κατερίνα Καραβάτου δε στάθηκε μόνο σε αυτήν την πλευρά του παίκτη αλλά προσπάθησε να μπει στα ενδότερα κάνοντάς του την αγαπημένη της ερώτηση για το αν έχει κοπέλα ή όχι.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει να απαντήσει ο Χρήστος αρχικά είπε: «Ας πούμε ότι είμαι μόνος μου» για να έρθει στην συνέχεια να πει: «Ας πούμε ότι δεν είμαι μόνος μου». Ενδίδοντας τελικά στην πίεση των παρουσιαστών είπε ότι σε εκείνη αναφερόταν η αφιέρωση που είχε κάνει σε κάποια νίκη του στο παιχνίδι και πως δυστυχώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον τελικό. Έκλεισε λέγοντας: «Είμαστε μαζί πολλά χρόνια. Έχω λείψει κι άλλες φορές. Γενικά λείπουμε ταξίδια και έχει συνηθίσει. Είμαστε μία χαρά».

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram/masterchefgr