DONALD TRUMP

Ο James Corden έχει ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τον Donald Trump

Ο James Corden έχει συνηθίσει το κοινό που παρακολουθεί την εκπομπή "The Late Late Show" να φιλοξενεί στα πλαίσια του carpool karaoke του διάφορους καλλιτέχνες, με τους οποίους τραγουδούν μαζί και συζητούν ενδιαφέροντα πράγματα για την πορεία του καλλιτέχνη.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, όσοι συντονίστηκαν με την εκπομπή του Corden, είδαν μια πολύ διαφορετική πτυχή του παρουσιαστή από τη γνωστή, καθώς αντί για το αναμενόμενο carpool karaoke, ο φακός κατέγραφε τον ίδιο να κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, κατευθυνόμενος στο αεροδρόμιο του L.A.

Στην πορεία, ο Corden έκανε ό,τι κάνει ο οποιοσδήποτε πρόκειται να ταξιδέψει και βρίσκεται σε κάποιο αεροδρόμιο, με το βιντεάκι να κλείνει με τα εξής λόγια: “Σήμερα, ο James πέταξε από το αεροδρόμιο του L.A., οπότε όλες μας οι εκπομπές αυτή την εβδομάδα θα είναι μαγνητοσκοπημένες. Η ελευθερία της μετακίνησης θα έπρεπε να είναι τόσο εύκολη για όλους τους νόμιμους μετανάστες. Όχι μόνο για τους λευκούς και χριστιανούς“.

 

Ένα ομολογουμένως δυνατό μήνυμα από το δημοφιλή παρουσιαστή, ενάντια στον πρόσφατο ξενοφοβικό νόμο απαγόρευσης εισόδου στις ΗΠΑ του Donald Trump.