WATCHLIST

Τέλος οι εβδομαδιαίες εκπομπές για το Ράδιο Αρβύλα

Το λες και "μας έπιασαν στον ύπνο" οι Ράδιο Αρβύλα. Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πως η εκπομπή που μόλις παρακολουθήσαμε ήταν όχι μόνο η τελευταία για το 2016, αλλά και η τελευταία που βγαίνει σε εβδομαδιαία βάση. "Παγωτό" οι τηλεθεατές. 

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής: “Είχαμε πάρει την απόφαση ότι την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως. Δεν θα είναι πιο συχνή, το αντίθετο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι απόφαση του ΑΝΤ1. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι όλη αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουν λίγο την συχνότητα. Μπορεί να φαίνεται τρελή απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις, με αυτή την αποδοχή, όμως πιστεύουμε ότι η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα”, προσθέτοντας στη συνέχεια πως “θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή με τον πήχη ψηλά και επειδή είναι πολύ δύσκολο, έχουμε πάρει αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα”.

Στα σχεδόν καλά νέα το ότι ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η παρέα των Αρβύλα να δημιουργήσουν “ένα άλλο πρόγραμμα”.

Από το νέο έτος λοιπόν, Ράδιο Αρβύλα 1-2 φορές το μήνα.