ANT1

“Καλοκαίρι μαζί”: Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, οι παρουσιαστές και η πρεμιέρα

Από τις 2 Ιουλίου η Φαίη Σκορδά φορά μαγιό και πάει διακοπές. Στη θέση του Πρωινού κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του ANT1 με τίτλο «Καλοκαίρι μαζί» με κεντρικούς παρουσιαστές την Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη.

Τα τελευταία χρόνια η Νικολέττα Ράλλη έχει συνεχή παρουσία στην τηλεόραση με πιο πρόσφατα παραδείγματα την εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV και τη (σύντομη) συμμετοχή της στο Latre Night του Γιώργου Λιάγκα. Ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε για μία σεζόν στον καναπέ του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και μετά από μία επιτυχημένη (σε όρους τηλεοπτικούς) πορεία στο Nomads ήταν ένα από τα επικρατέστερα αντρικά ονόματα.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«To καλοκαίρι έφτασε και το περνάμε μαζί στον ΑΝΤ1. Η νέα, πρωτότυπη, ψυχαγωγική εκπομπή, ”Καλοκαίρι μαζί” στις 10.00, καταφθάνει στις οθόνες μας, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και καθημερινά, για όλη την καλοκαιρινή περίοδο

Οι παρουσιαστές Νικολέττα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης, αναλαμβάνουν να μας κρατάνε συντροφιά καθημερινά, να μας μεταφέρουν τα νέα της σόουμπιζ και να μας χαλαρώνουν με καλοκαιρινά tips απόδρασης και δροσερούς προορισμούς, παρέα με καλεσμένους έκπληξη.

Μαζί τους η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Παναγής Τζωρτζάτος, η Εβελίνα Νικόλιζα και η Νίκη Λεμονή.»