ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου Χυτήριο για το μέλλον της παράστασης “Πετάει-Πετάει”

NDP Photo Agency

Η υπόθεση του φερόμενου ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον συμπρωταγωνιστή της, Μάνο Παπαγιάννη, έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης με εκατέρωθεν μηνύσεις.

Η Σοφία Παυλίδου δηλώνει: «Πιστεύω δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και, αφού το έκανε σε μένα, πάει να πει ότι με μεγάλη ευκολία θα το ξανακάνει κι εγώ αυτό δεν θέλω να συμβεί. Θα είμαι υπεύθυνη κι εγώ αν το αφήσω αυτό το πράγμα έτσι.» Και ο Μάνος Παπαγιάννης επιμένει με δηλώσεις του στο Έθνος πως: «Δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, κανενός είδους βία.»

Η Βάσια Παναγοπούλου παραγωγός και καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου Χυτήριο βγάζει επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον της παράστασης.

Η ανακοίνωση

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα που μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι συνέβησαν μεταξύ των κ.κ. Παυλίδου και Παπαγιάννη μετά το τέλος της παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ στις 11/1/2018 ανακοινώνουμε επισήμως τα παρακάτω:

Οποιαδήποτε μη αποδεκτή συμπεριφορά κατά κοινά ήθη, σε σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και γενικότερα με τους θιάσους που απασχολούνται στο Χυτήριο, για εμάς είναι απαράδεκτη.

Επειδή υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνυτήριες αναφορές και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης – παρά τις προσπάθειες της παραγωγού και καλλιτεχνικής διευθύντριας Βάσιας Παναγοπούλου για εύρεση συμβιβαστικής λύσης.

Επειδή κυρίαρχο μέλημά μας είναι η αρτιότητα των παραστάσεων μας, ο αλληλοσεβασμός των συντελεστών των παραστάσεων και ο σεβασμός προς τον θεατή:

Αποφασίζουμε εντός 10 ημερών και αφού λάβουμε επίσημη γνώση των μηνυτήριων αναφορών μεταξύ των κ.κ. Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη – πράγμα που έχουμε ζητήσει από τους συνηγόρους τους – να εξετάσουμε το θέμα της συνέχισης ή μη της παράστασης υπό την παρούσα μορφή της και με τον συγκεκριμένο θίασο.

Με τη σύμφωνη γνώμη των συντελεστών της παράστασης, προτιθέμεθα έως τότε, να συνεχιστούν οι παραστάσεις, σεβόμενοι πρωτίστως το κοινό που μας τιμά με την παρουσία του, αλλά και την δέσμευση συνεργασίας που έχουμε με τους ηθοποιούς της παράστασης.

Βάσια Παναγοπούλου – παραγωγός και καλλιτεχνική διευθύντρια θεάτρου Χυτήριο

Βασίλης Γκουρούσης – συμπαραγωγός παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ

Εκ μέρους της Παραγωγής του Θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency