WATCHLIST

Τι κοινό έχει το Κόκκινο Φουστάνι της Αρβανιτάκη με το Παλιό Παλτό του Χρήστου Δάντη;

Οδηγείς και «κολλάει» η ματιά σου στο παλιό παλτό. «Άκουσες» το κύμα να παφλάζει στη στάση του λεωφορείου. Ζήλεψες τα σμαράγδια στο τρόλεϊ που μόλις πέρασε από μπροστά σου. Από αμηχανία, μέτρησες τα σπασμένα κομμάτια της καρδιάς που γέμισαν όλη την Αθήνα.

Η καμπάνια του νέου ραδιοφωνικού σταθμού Μουσικός 98,6 έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και μερικές ημέρες στους δρόμους της πόλεις και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις παντρεύοντας με τον πιο πρωτότυπο κι ανατρεπτικό τρόπο τραγούδια αγαπημένα στους περισσότερους από εμάς. Φανταστική ιδέα αυτή με το «Παλιό Παλτό» του Χρήστου Δάντη πάνω από το «Κόκκινο Φουστάνι» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Ή το «Τρανζίστορ» της Μαρινέλλας που «παίζει τα αμερικάνικα» με το «Κύμα» της Χαρούλας Αλεξίου. 

Το «Σμαράγδια και Ρουμπίνια» του Στέλιου Ρόκκου με το «Κουταλάκι» του Δημήτρη Μητροπάνου.

‘Η το «Χλωμό Φεγγάρι» του Πασχάλη Τερζή με «Τα Σπασμένα Κομμάτια της Καρδιάς» του Αντώνη Ρέμου.

Η μουσική μας ενώνει, μας φέρνει κοντά, δίνει συνέχεια στις στιγμές μας, δημιουργεί έντονες εικόνες. Όπως κι ο Μουσικός 98,6 που βάζει μουσική στη μέρα και τη νύχτα μας, εκπέμποντας συναίσθημα μέσα από τη συχνότητά του. Το ερέθισμα θα φτάσει στον κάθε ακροατή με διαφορετικό τρόπο και θα «γράψει» μέσα του με διαφορετική ένταση. Είτε είσαι του κλασικού ραδιοφώνου, είτε του ipad, είτε είσαι vintage ή πιο μοντέρνος τύπος, η ανάγκη σου για μουσική θα σε ενώνει ακόμα και με εκείνον που έχεις να χωρίσεις…