WATCHLIST

To νέο τραγούδι της FKA Twigs είναι ένα 16λεπτο έπος

Η FKA twigs είναι από τα πιο ελπιδοφόρα σύγχρονα ονόματα μιας διαφορετικής, πιο αισθαντικής και εναλλακτικής pop μουσικής. Το στιλ της, οι μελωδίες, η φωνή, οι χορογραφίες, η κινησιολογία και τα concepts της, είναι από άλλο κόσμο, έναν που σίγουρα θέλουμε να μας πάρει μαζί.   

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με το videoclip του, το οποίο διαρκεί 16 λεπτά. Με το ”M3LL155X” θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη τόσο ηχητικά, όσο και με το οπτικό αποτέλεσμα.

 

Πρόκειται για ένα compilation 4 κομματιών, τα οποία έχουν ενωθεί για χάρη του υπέροχου κλιπ. Ξεκινώντας με το ”Figure 8”, το βίντεο που έχει σκηνοθετήσει η ίδια η Twigs θέλει να οπτικοποιήσει ”το συναίσθημα της κυοφορίας και του πόνου της εγκυμοσύνης, αλλά και την δημιουργικότητα και την απελευθέρωση του τοκετού”. Χρησιμοποίησε λοιπόν για τον σκοπό αυτό την Michele Lamy, σύζυγο και μούσα του σχεδιαστή Rick Owens, για να γεννήσει ουσιαστικά την Twigs από το στόμα της, παιρνόντας στο ”I’m your Doll”. Eκεί η Twigs είναι μια αβοήθητη φουσκωτή κούκλα την οποία αφήνει έγκυο ένας άντρας που βλέπουμε να κάνει μαζί της σεξ.

Στο ”In Time” παρακολουθούμε ένα girl group με αρκετά 90’s αισθητική, για να περάσουμε στο ”Glass & Patron”, όπου η Twigs γεννάει ένα πέπλο χρωμάτων και παρακολουθούμε ένα battle χορού Voguing.

Σταματήστε ό,τι κάνετε.