WATCHLIST

Το καλοκαίρι αγαπάμε τις συναυλίες

Καθένας μας αγαπάει το καλοκαίρι για διαφορετικούς λόγους. Ακόμα κι αν οι διακοπές αργούν και οι στιγμές χαλάρωσης στην αμμουδιά φαίνονται πολύ μακρινές, η πιο ευχάριστη εποχή του χρόνου βρίσκεται ήδη εδώ για να την απολαύσουμε με κάθε τρόπο.

Οι καλοκαιρινές συναυλίες είναι το βασικό συστατικό της καλοπέρασης στην πόλη. Οι ζεστές μέρες αποκτούν νόημα μέσα από την προοπτική μιας μουσικής βραδιάς με ένα δυνατό line-up. Κλείνουμε με την παρέα μας τα εισιτήρια, ξεκινάμε την προθέρμανση από το σπίτι και φτάνουμε νωρίς στο χώρο, έτοιμοι να ζήσουμε από κοντά την πιο δυνατή μουσική εμπειρία, πάντα παρέα με τον καφέ του καλοκαιριού, έναν απολαυστικό Nescafé Frappé.

Για ακόμα μια χρονιά, το Release Athens φέρνει μια νέα πνοή στη μουσική πραγματικότητα της χώρας. Καθώς αποτελεί το πιο σημαντικό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, φιλοδοξεί και φέτος να προσφέρει συγκινήσεις στο ελληνικό κοινό που αναζητά την ποικιλία και πολυχρωμία των μουσικών θεσμών του εξωτερικού.

Ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής θα εμφανιστούν στο Release Athens στην Πλατεία Νερού την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

 

Kadebostany, Archive, Thievery Corporation και Wax Tailor θα ερμηνεύσουν παλιές επιτυχίες και νέα κομμάτια.

Στο Release Athens θα ζήσουμε μια βραδιά γεμάτη ενέργεια (αφού φυσικά έχουμε απολαύσει τον αγαπημένο μας  Nescafé Frappé), ένα ανεπανάληπτο υπαίθριο πάρτι, μέσα από τα οποίο θα έρθουμε πιο κοντά και θα αισθανθούμε τον παλμό της πόλης που έχει απελευθερωθεί από κάθε αρνητική σκέψη που μας εμποδίζει να ευχαριστηθούμε την καθημερινότητα. Η δύναμη της μουσικής θα βρίσκεται μέσα μας, καθώς θα χορεύουμε και θα κάνουμε sing-along με τους αγαπημένους μας τραγουδιστές, απολαμβάνοντας τις μοναδικές στιγμές ερμηνείας τους.

Καθώς οι αισθήσεις μας θα ξυπνούν μέσα από τις μελωδίες, τις φωνές και τον χορό, θα αναζητήσουμε την απόλαυση στο έπακρο. Ο Nescafé Frappé, μεγάλος χορηγός του φεστιβάλ, θα βρίσκεται εκεί, για όλες τις στιγμές που θα αναζητάμε τη δροσιά, τη γεύση και την τόνωση ενός κρύου καφέ. Στη ζέστη του απογεύματος πριν την έναρξη της συναυλίας, στο διάλειμμα ανάμεσα στα acts, στη δίψα λίγο πριν την κορύφωση της ηχητικής εμπειρίας. ο Nescafé Frappé είναι η παγωμένη απόλαυση που χρειαζόμαστε για να εκτοξευτεί η καλοκαιρινή μας διάθεση!

Με την απόλαυση ενός παγωμένου Nescafe Frappe, η μουσική εμπειρία του Release Athens ολοκληρώνεται μοναδικά. Γεμίζουμε ξανά ενέργεια και δεν χάνουμε ούτε μια στιγμή από το κορυφαίο καλοκαιρινό μουσικό γεγονός.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι όμορφο και στην πόλη, αρκεί να θέλεις να το απολαύσεις στο έπακρο. O Nescafé Frappé, μεγάλος χορηγός του Release Athens, απελευθερώνει όλη τη δροσιά και τη γεύση που χρειαζόμαστε για να έρθουμε κοντά και να απολαύσουμε τις πιο δυνατές μουσικές βραδιές.

Sponsored by Nescafé