JUSTIN TIMBERLAKE

Ο Justin Timberlake επιστρέφει μετά από 14 χρόνια στο Super Bowl

Ήταν Φεβρουάριος του 2004 και η Janet Jackson έβγαζε ψυχούλα πάνω στη σκηνή του Super Bowl, στο διάσημο show που γίνεται κάθε χρόνο στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο Justin Timberlake για να τραγουδήσει μαζί της το καινούριο του τραγούδι ''Rock your body'' (ωραίες εποχές) και τη στιγμή που είπε τον στίχο ''Gonna have you naked by the end of the song'' έσκισε το φόρεμα της Janet και αποκάλυψε το στήθος της.

Αυτή η στιγμή προφανώς έμεινε στην ιστορία ως άτυχη στιγμή για την Janet και ΟΧΙ ως λάθος του Justin και προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια από τους τηλεθεατές της Αμερικής. Δεκατέσσερα χρόνια μετά ο Justin επιστρέφει στη σκηνή του Super Bowl για 3η φορά στην καριέρα του αλλά τώρα ως κεντρικό πρόσωπο του show.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος στο Instagram του με ένα βίντεο στο οποίο παίζει με τον κολλητό του, Jimmy Fallon.

I DO have the time. Half the time… #PepsiHalftime #SBLII @Pepsi @NFL @JimmyFallon @FallonTonight

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Να πούμε ότι δεν περιμένουμε με αγωνία να δούμε το show που θα ετοιμάσει; Ψέμματα θα είναι. Μέχρι να έρθει ο Φεβρουάριος ωστόσο μπορούμε να δούμε τα 5 καλύτερα shows που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο Super Bowl.

Lady Gaga – 2017

Χωρίς καμία ντροπή και χίλια συγνώμη από τον Michael τον Jackson να ζητήσω, θα δώσω την 1η θέση στη Lady Gaga, γιατί το περσινό show ήταν ένα όνειρο.

Prince – 2007

Η δεύτερη θέση πάει στο show του Prince και στη στιγμή που τραγούδησε μαζί του όλο το στάδιο το ”Purple Rain” ενώ έβρεχε.

Beyoncé – 2016

Θα αφήσουμε εκτός την εμφάνιση του 2013 γιατί το guest που έκανε η Beyoncé στο show του 2016 ήταν συγκλονιστικό. Ξεχνιέται πως όλο το στάδιο τραγουδούσε το ”Formation” που είχε κυκλοφορήσει μόλις λίγες μέρες πριν; Όχι βέβαια.

Madonna – 2012

Ε, δεν γινόταν να λείπει η Madonna από τη λίστα.

Michael Jackson – 1993

Και κλείνουμε με την αξεπέραστη εμφάνιση του Michael Jackson, η οποία θα είναι για πάντα αυτή που όλοι οι καλλιτέχνες προσπαθούν να ξεπεράσουν όταν εμφανίζονται στο show του Super Bowl.