BEYONCE

Η Βeyonce ανακοίνωσε περιοδεία με τον Jay-Z και ο κόσμος μόλις έγινε λίγο καλύτερος

APimages/Ιnvision

Τα νέα είναι συνταρακτικά και, ταυτόχρονα, συγκινητικά. Η Beyonce και ο Jay-Z, το ζευγάρι που δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε για τη μουσική και το ανεπιτήδευτα επιτηδευμένο lifestyle του, που μας έχει χαρίσει εξαιρετικά δυνατές στιγμές τόσο μουσικές, όσο και συναισθηματικές, ετοιμάζεται για ακόμα ένα μουσικό road trip σε Ευρώπη και Αμερική.

Τώρα που στην οικογένεια Carter προστέθηκαν δύο νέα μέλη (τα δίδυμα Sir και Rumi), οι δυο μεγάλοι σταρ αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην κοινή μουσική τους πορεία. Έτσι, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη τους περιοδεία και με το χειροκρότημα από τις συναυλίες του On the Run Tour Ι να αντηχεί ακόμα στην ατμόσφαιρα,  ανακοίνωσαν το On the Run Tour ΙΙ.

 

Η πρώτη συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου στο Κάρντιφ. Με αφετηρία την πόλη της Ουαλίας, η περιοδεία θα κάνει στάση σε ακόμα 14 πόλεις σε Μ. Βρετανία και Ευρώπη. Θα ακολουθήσουν 21 ακόμα στάσεις σε Βόρεια Αμερική για να κλείσουν στις 6 Οκτωβρίου στο Βανκούβερ.

 

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στο σάιτ LiveNation.com (οπότε αν σκοπεύεις να παρερευθείς, να είσαι συντονισμένη).

Η τελευταία φορά που το ζεύγος ή αλλιώς οι The Carters, έκαναν μαζί περιοδεία ήταν το 2014 στο πρώτο On The Run Tour ενώ το τελευταίο του κοινό video clip είναι για το τραγούδι Family Feud από το τελευταίο άλμπουμ του Jay-Z «4:44».

Aς τους θυμηθούμε όμως και στο πρώτο τους tour κουνώντας ρυθμικά κεφάλι και μέση (ακόμα και από την καρέκλα του γραφείου) γιατί -damn- αξίζει.

Κεντρική φωτογραφία: apimages/invision