TRAILERS

Το trailer της ταινίας “Οι πρώην” θα μιλήσει στην καρδιά σου

Όταν η περιγραφή μιας ταινίας έχει μέσα την έκφραση ''Αν το Παρίσι είναι η πόλη του έρωτα, τότε σίγουρα είναι γεμάτο από πρώην!'' ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: ραντεβού στο θερινό της γειτονιάς, μια παγωμένη γρανίτα φράουλα, ένα μεσαίο μέγεθος ποπ κορν και την κολλητή σου στη διπλανή καρέκλα να σχολιάζετε μαζί ό,τι βλέπετε.

Η ταινία ”Οι πρώην” του Maurice Barthélemy πέφτει στα βαθιά και, αντί να ασχοληθεί με την περίοδο της σχέσης που βλέπεις μονίμως καρδούλες, αφιερώνεται στη δύσκολη (και άβολη) φάση του χωρισμού. Πρωταγωνιστές είναι 6 χωρισμένα ζευγάρια, που κάνουν έναν απολογισμό των σχέσεων που διαλύθηκαν και προσπαθούν με πραγματική δυσκολία να τις ξεχάσουν για λόγους αγάπης, μίσους ή και λόγους πρακτικούς.

Οι πρώην μας έχουν αφήσει τα βαθύτερα σημάδια στη ζωή. Τους πρώην δεν τους ξεχνάμε

Ετοιμάσου, λοιπόν, να γνωρίσεις τον Greg, ένα νεαρό οδηγό ταξί, που κουβαλά σε όλες τις διαδρομές του το σαλιάρη σκύλο της πρώην κοπέλας του και την Julie, που προσπαθεί να παντρευτεί, αλλά ο παπάς που θα την ενώσει με τα δεσμά του γάμου είναι κάποιος που δεν μπορεί να ξεχάσει. Τον ψυχίατρο Antoine, που προσπαθεί να συνεννοηθεί με την πρώην σύζυγό του και μαμά των δίδυμων κοριτσιών του, και παράλληλα να ξεκινήσει κάτι καινούριο με μια ραδιοφωνική παραγωγό που έχει απελπιστεί από τον έρωτα.

Δες το trailer στο βίντεο που ακολουθεί και ετοιμάσου για την πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου από την Feelgood Entertainment.