TRAILERS

Olaf’s Frozen Adventure: Το πρώτο trailer της ταινίας είναι εδώ

Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από τότε που όλος ο κόσμος τραγουδούσε με όλη τη δύναμη της ψυχής του ''Λέριγκοοοο, λεριγκόοοοοο'' σαν την Elsa του ''Frozen''. Η ιστορία με τις δύο ορφανές αδερφές μας έκανε να κλάψουμε (ευχαριστούμε Disney και Pixar, να είστε καλά) ενώ τόνισε ότι το ''true love's kiss'' είναι κάτι παραπάνω από το φιλί ενός τυχαίου πρίγκιπα.

Αυτός που έκλεψε ωστόσο την παράσταση ήταν ο Olaf, ο χιονάνθρωπος που έγινε ο κολλητός φίλος της Anna και τη βοήθησε να βρει την αδερφή της. Ο Olaf, λοιπόν, απέκτησε το δικό του featurette, μια ταινία μικρού μήκους δηλαδή, η οποία είναι αφιερωμένη στις δικές του χριστουγεννιάτικες περιπέτειες. Στο trailer βλέπουμε τα κορίτσια, τα οποία συνειδητοποιούν ότι δεν ξέρουν πώς να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα- εκεί μπαίνει ο Olaf, ο οποίος αναλαμβάνει να δημιουργήσει παραδόσεις για εκείνες, μπαίνοντας φυσικά σε μπελάδες.

Το ”Olaf’s Frozen Adventure” θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο, προς το παρόν μπορείς να δεις το trailer του στο βίντεο που ακολουθεί.