LEONARDO DICAPRIO

Το cast του Τιτανικού έκανε reunion και ο λόγος είναι βγαλμένος από την ταινία

Η επιτυχία του κινηματογραφικού "Τιτανικού" είναι κάτι που δεν ξεχνιέται εύκολα και δικαίως αφού σάρωσε τα ταμεία και κέρδισε συνολικά 11 Όσκαρ, συστήνοντας στο ευρύ κοινό και δύο πολύ αγαπημένους ηθοποιούς, το Leonardo di Caprio και την Kate Winslett.

Αξέχαστες, δε, παραμένουν και οι ατάκες που ειπώθηκαν τότε για το ότι η Kate δεν έκανε λίγο πιο κει στη σχεδία ώστε ν΄ανέβει και ο Leo και να σωθεί από τα παγωμένα νερά του ωκεανού.

Όπως λοιπόν θα θυμάσαι από την ταινία, ο Τιτανικός βυθίστηκε αφού προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σ’ ένα παγόβουνο, στο παρθενικό του ταξίδι. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε οι τρεις του πρωταγωνιστές, Leonardo di Caprio, Kate Winslett και Billy Zane να βρεθούν μαζί μετά από χρόνια σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμα “Leonardo di Caprio” ενάντια στην κλιματική αλλαγή και συγκεκριμένα στο λιώσιμο των πάγων.

Ο Billy Zane απαθανάτισε τη συνάντησή τους με μία φωτογραφία που κοινοποίησε στο προφίλ του στο instagram, γράφοντας χαριτολογώντας: “Η συμμορία ξανά μαζί. Τώρα, σώζουμε παγόβουνα”.

Gangs back together. Now we're saving icebergs. Go figure.. @katewinsletofficial @leonardodicaprio @leonardodicapriofdn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy Zane (@billyzane) στις

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Matt Sayles & AP Photo/Mark J. Terrill