WATCHLIST

Το reunion αυτής της ταινίας θα σου ξυπνήσει πολλές (συγκινητικές) αναμνήσεις

Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά για το "A walk to remember", αλλά δε θα το κάνω. Όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή μόλις ενημερώθηκα ότι υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν το έχει δει και είναι απόλυτη, τεράστια και μεγαλοπρεπής ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Η Mandy Moore και ο Shane West το 2002 πρωταγωνίστησαν στην πιο ρομαντική, συγκινητική, γλυκανάλατα χαριτωμένη και όμορφη κινηματογραφική ιστορία που θα σε κάνει να κλαις με λυγμούς, παρόλο που το σενάριο δεν είναι και κάτι τόσο φοβερά πρωτότυπο ή ξεχωριστό.

Η νουβέλα του Nicholas Sparks, έδωσε πλούσιο υλικό στον σκηνοθέτη Adam Shankman, o οποίος καθοδήγησε τους τότε ανερχόμενους Moore και West, ώστε να δημιουργήσουν ένα από τα teen dramas που θυμόμαστε όλοι όσοι το έχουμε δει.

Δεκαπέντε χρόνια μετά λοιπόν, οι πρωταγωνιστές του και ο σκηνοθέτης, γιόρτασαν την επέτειο από τη δημιουργία της ταινίας και ξαναβρέθηκαν για ένα ποτό. Φυσικά δεν έλειψε και η selfie με τους τρεις τους. Πόσο τέλειο είναι όταν οι ηθοποιοί δεν μετανιώνουν για τις ταινίες που τους έκαναν γνωστούς στο ευρύ κοινό.

Γεια σου ρε Mandy, γεια σου ρε Shane.

Welp. These 2 gentlemen are still some of the best around. Loved catching up with ya, @theshanewest and @adamshankman. My is full. #awalktoremember #reunion

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mandy Moore (@mandymooremm) στις

 

Αχ βαχ και πόσο θέλω να την ξαναδώ.