WATCHLIST

Το “It” κάνει ρεκόρ, πριν καν προβληθεί στο σινεμά

Μισώ τους κλόουν. Τους βρίσκω αποκρουστικούς, τρομακτικούς και ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥΣ. Η τηλεταινία του ''It'', που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, στοίχειωσε την παιδική μου ηλικία και μέχρι σήμερα ανατριχιάζω όποτε εμφανίζεται φωτογραφία κλόουν στα social feeds μου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είδα το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας, που έρχεται το φθινόπωρο, με πρωταγωνιστή τον Bill Skarsgård.

Αυτό βασικά είναι και το μυστικό στη προώθηση της ταινίας- όλοι θα δουν/ κοινοποιήσουν το trailer, ακόμα και όσοι φοβούνται τον Pennywise και εύχονται να εξαφανιστούν οι κλόουν από μπροστά τους.

Το ρεκόρ της ταινίας, πριν καν προβληθεί, είναι ότι συγκέντρωσε εκατομμύρια views και σχόλια μέσα σε λίγα 24ωρα. Χαρακτηριστικά στο youtube οι προβολές έφτασαν τα 23 εκατομμύρια, στο facebook άγγιξαν τα 115 (!) ενώ οι κοινοποιήσεις και τα σχόλια είναι περίπου στα 3 εκατομμύρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο το ”It” θα κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του και είμαστε πολύ έτοιμες για αυτό (οκ, ίσως δούμε τα επόμενα promo με μισόκλειστα μάτια, αλλά που θα πάει, θα ξεπεράσουμε το φόβο μας στο τέλος).