ANNE HATHAWAY

Οι δίδυμες της ταινίας “Devil Wears Prada”μεγάλωσαν και είναι κούκλες

Η ταινία ''Devil Wears Prada'' έκανε πρεμιέρα το 2006 (!) και από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.

H Miranda Priestly, aka Meryl Streep απέκτησε άλλες 43536 υποψηφιότητες για Όσκαρ και κέρδισε ένα ακόμα το 2012. Η Andy, aka Anne Hathaway έκανε στροφή στην ποιότητα για λίγο κάτι που της χάρισε το πρώτο της Όσκαρ, στο μεταξύ χώρισε, ερωτεύτηκε ξανά, παντρεύτηκε και έκανε και ένα παιδάκι και η Emily (Blunt)συνέχισε να είναι φανταστική.

Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες υπήρχαν και δύο ακόμα πιτσιρίκες, που μπορεί να μην εμφανίστηκαν πολύ στην ταινια, ωστόσο απασχόλησαν αρκετά την Andy με τις εργασίες τους και με τις φαεινές ιδέες που είχαν εκείνες και η μαμά τους.

Η Caroline και η Cassidy, δηλαδή οι Colleen και η Suzanne Dengel, οι 14χρονες δίδυμες κόρες της Miranda μεγάλωσαν και είναι κουκλάκια ζωγραφιστά!

Όπως είπαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους ήταν φοβερά ενθουσιασμένες που θα συνεργάζονταν με την Anne Hathaway, γιατί τους άρεσε πολύ στην ταινία ”Princess Diaries” ενώ αποκάλυψαν ότι η χαρακτηριστική σκηνή με την Andy, στην οποία την κορόιδεψαν για το που να ακουμπήσει τη ”Βίβλο” ήταν αυτοσχεδιαμός!

Και οι δύο πλέον ζουν στην Καλιφόρνια ενώ αποφάσισαν να απέχουν από τον κινηματογράφο ύστερα από μια κακιά εμπειρία που είχαν σε οντισιόν.