WATCHLIST

Οι 11 αφίσες ταινιών με το πιο κακό photoshop που έχεις δει ποτέ

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είδαμε την πρώτη επίσημη αφίσα της πολυαναμενόμενης επιστροφής της Tomb Raider με πρωταγωνίστρια την υπέροχη Alicia Vikander ως Lara Croft. Όλα καλά μέχρι εδώ, σωστά;

Μόνο που η αφίσα που κυκλοφόρησε είχε υποστεί τη χειρότερη επεξεργασία με photoshop που έχουμε δει ποτέ, με αποτέλεσμα η Alicia να έχει έναν αλλόκοτα ψηλό λαιμό.

Προφανώς αυτό σχολιάστηκε ΠΟΛΥ από το κοινό, ωστόσο αυτό το απαράδεκτο photoshop δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα που υπάρχει εκεί έξω.

Με ένα γρήγορο google search εντοπίσαμε άλλες 10 ΦΡΙΧΤΑ επεξεργασμένες αφίσες. Ποιες είναι αυτές; Έχουμε και λέμε.

Chef

Η λίστα ανοίγει με την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Η ταινία ”Chef” μπορεί να μην ήταν για Όσκαρ, αλλά είναι αρκετά καλή για να έχει ΑΥΤΟ το χάλι ως αφίσα. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τους τρόλαρε το τμήμα Marketing και απλά κάποιος δεν το κατάλαβε και την προώθησε στα μέσα. Πάντως αλήθεια, δες την ταινία, έχει εξαιρετικά φαγητά και ο Robert Downey Jr. είναι πιο όμορφος από όσο τον βλέπεις εδώ.

OPEN ROAD FILMS

Sex and the city 2

Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι η Kim Catrall φαίνεται 20 χρονών, αλλά το γεγονός ότι το αριστερό χέρι της Kim έχει 2 αγκώνες. WTF.

WARNER BROS./NEW LINE CINEMA

Confessions of a shopaholic

Πάνω που λέγαμε για περίεργα χέρια, τι ακριβώς γίνεται με το αριστερό χέρι της Isla Fisher;

TOUCHSTONE PICTURES/WALT DISNEY PICTURES

The accidental husband

Μάλλον έπαθε το ίδιο πράγμα που έπαθε και το χέρι του Colin Firth! Δεν θα μιλήσω ΚΑΝ για την κάκιστη συναρμολόγηση των φωτογραφιών των ηθοποιών που είναι ξεκάθαρα από διαφορετικές φωτογραφίσεις. Όχι.

YARI FILM GROUP/FILMFLEX

The heat

Η αφίσα έγινε στο paint του Windows 97,  το βλέπουμε όλοι έτσι;

20TH CENTURY FOX

Bangkok Dangerous

Εχμ, κάποιος ξέχασε να βάλει το όπλο στο χέρι του Nicolas Cage, το οποίο είναι φοβερά δυσανάλογο με το σώμα του.

LIONSGATE

Wanted

Το βραβείο μακρύτερου χεριού και αντίχειρα πηγαίνει στην… Angelina Jolie *πυροτεχνήματα, σερπαντίνες στον αέρα*

UNIVERSAL PICTURES

The Whole Ten Yards

Άλλη μια περίπτωση ”Δεν μπορεί να έρθει κανείς τους στη φωτογράφιση, κόψτε- ράψτε έτοιμες φωτογραφίες τους και κάντε να μοιάζει φοβερά ψεύτικο το αποτέλεσμα”. Τι ακριβώς γίνεται στο πρόσωπο του Matthew Perry;

WARNER BROS./MGM

Spiderman 2

Μάλλον υπάρχει κάποιος νόμος στο Hollywood που ορίζει ότι τα χέρια των γυναικών στις αφίσες πρέπει να είναι ΠΟΛΥ μακριά, δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το αποτέλεσμα.

COLUMBIA PICTURES/SONY PICTURES HOME ENTERTAINMENT

Good Luck Chuck

Όχι, εντάξει, δεν έχει το ”Chef” τη χειρότερη αφίσα, το ”Good Luck Chuck” την έχει. Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Το αφύσικα μακρύ σώμα της Alba; Το δεξί πόδι του Dane Cook που ποιος ξέρει πώς βρέθηκε εκεί; Όλα, μα όλα λάθος.

LIONSGATE/PARAMOUNT PICTURES

 

Κεντρική φωτογραφία: WARNER BROS