WATCHLIST

9 gif με τις πιο κλασσικές σκηνές του σινεμά

Κάθε χρόνο παράγονται χιλιάδες ταινίες στον κόσμο, ελάχιστες όμως από αυτές φτάνουν στις οθόνες μας και ακόμα πιο λίγες από αυτές μπαίνουν στην καρδιά μας. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που όχι απλά τις αγαπάμε αλλά μπαίνουν αυτόματα στην κατηγορία των classics, εξαιτίας κάποιας ατάκας ή σκηνής.

Στην παρακάτω λίστα θα δεις μερικές από αυτές, που ακόμα και μια δεκαετία μετά την προβολή τους εξακολουθούν να μας συγκινούν και να γίνονται σημείο αναφοράς σε διάφορες καταστάσεις.

Titanic

Να σηκώσουν το χέρι τους όσοι έχουν αναπαραστήσει αυτή τη σκηνή στο ‘Δημητρούλα’ όταν πήγαιναν διακοπές. *μετράει χέρια*

Elf

Ξεκάθαρα η αντίδραση όλων των Christmas lovers.

Star Wars: Return of the Jedi

Μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές αποκαλύψεις που είχε σοκάρει το κοινό και έκτοτε έχει πάρει τη θέση που τις αξίζει στην ιστορία του σινεμά.

Mean Girls

Πόση αγάπη για αυτή την ατάκα. Πόσο καλύτερες θα ήταν οι Τετάρτες μας αν φορούσαμε ροζ.

Lion King

Μια τραγική σκηνή που στιγμάτισε γενιές παιδιών. Δεν φτάνει που πέθανε η μαμά του Bambi, έπρεπε να δούμε και τον μπαμπά του Simba να ξεψυχάει μπροστά στο παιδί του. Να’σαι καλά Disney. ΝΑΣΑΙΚΑΛΑ.

Psycho

*κάνει τον ήχο, σηκώνει το χέρι* Έλα, πες και εσύ το έχεις κάνει αυτό στο μπάνιο!

The Lord of the Rings

Αγαπημένη στιγμή του Gandalf, που έχει δώσει έμπνευση σε διάφορα viral βίντεο στο youtube.

Matrix

Κάπου εδώ να πω ότι την εποχή που βγήκε αυτή η σκηνή όλοι οι συμμαθητές μου προσπαθούσαν να την αντιγράψουν και κατέληγαν στο πάτωμα.

Dirty Dancing

Αυτή η σκηνή πάλι είναι ο λόγος που εγώ προσωπικά είχα χτυπήσει πολλές φορές όταν ήμουν μικρή και προσπαθούσα ανεπιτυχώς να πετύχω το άλμα. Φυσικά έχει κάνει την εμφάνισή της σε διάφορες ταινίες, όπως στο Crazy Stupid Love.