NETFLIX

6 ταινίες που μπορείς να δεις απόψε στο Netflix αν βαριέσαι να βγεις #8

Αποφάσισες να κάτσεις μέσα απόψε και να χαλαρώσεις στον καναπέ σου; Στηρίζουμε αυτή την απόφαση και για να σου κάνουμε πιο εύκολη την κατάσταση, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 6 ταινίες που μπορείς να στριμάρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix. Θέλεις ταινία δράσης; Έχουμε. Προτιμάς τα θρίλερ; Και από αυτό έχουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι ποπ κορν!

H περιπέτεια

Batman Begins

Αν δεν είσαι θαυμάστρια του ”Batman” στη νέα εποχή της DC, με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck, τότε μπορείς να αφιερώσεις αυτή τη βραδιά στον ”Batman” του Nolan με τον φανταστικό Cristian Bale, που ας είμαστε ειλικρινείς ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ.

Η κωμωδία

The 40 year old virgin

Ο 40χρονος Andy, από φύση του μοναχικός άνδρας, γίνεται περίγελος των συναδέλφων του, όταν ομολογεί ότι είναι ακόμα παρθένος. Ερωτεύεται μια ζωντοχήρα με τρία παιδιά, η οποία όμως του ζητά να κάνουν σεξ ύστερα από το 20ό ραντεβού ή αλλιώς η κωμωδία με τον Steve Carell που δεν γίνεται να μην έχεις δει.

Kung Fu Panda

Αν αγαπάς τα πάντα τότε θα λατρέψεις τον Po, ένα χοντρούλικο και τεμπέλικο πάντα που ονειρεύεται να γίνει εξπέρ των πολεμικών τεχνών, που όταν μαθαίνει ότι είναι ο “Εκλεκτός” αρχίζει τη σκληρή εκπαίδευση και πολύ πριν την ολοκληρώσει, καλείται να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό, την ανίκητη λεοπάρδαλη Tai Lung.

Το δράμα

The boy in the striped pyjamas

Πριν πατήσεις το play σε αυτή την ταινία πάρε χαρτομάντηλα δίπλα σου, γιατί αυτό το δράμα θα σε κάνει να πλαντάξεις στο κλάμα. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, βλέπουμε την απαγορευμένη φιλία του 8χρονου Bruno με ένα αγόρι εβραϊκής καταγωγής που βρίσκεται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, γεγονός που προφανώς δεν πηγαίνει πολύ καλά.

Το θρίλερ

Friday the 13th

Ο Jared Paladecki της καρδιάς μας υποδύεται τον Clay, ο οποίος ψάχνει την χαμένη αδερφή του στην περιοχή κοντά στη λίμνή Crystal, όπου έδρασε ο δολοφόνος Jason Voorhees, ο οποίος ΦΥΣΙΚΑ και είναι εκεί έτοιμος να σκοτώσει εκείνον αλλά και κάτι φοιτητές που αποφάσισαν να παρτάρουν μες στο δάσος (πανέξυπνοι). Είναι αυτό το ιδανικότερο θρίλερ για να περάσεις το βράδυ αγκαλιά με ένα κουβά ποπ κορν; Είναι. Μην το σκέφτεσαι, πάτησε το play.

Η ρομαντική

No strings attached

Και κλείνουμε με την ταινία ”No strings attached” που μοιάζει ΠΑΡΑΠΟΛΥ με το ”Friends with Benefits”, που πρωταγωνιστούσε ο Justin Timberlake και η Mila Kunis. Σε αυτή τη version βλέπουμε το ανορθόδοξο πάντρεμα των Natalie Portman και Ashton Kutcher, οι οποίοι προσπαθούν να συντονίσουν τις ζωές και τα θέλω τους για να είναι επιτέλους μαζί.