NETFLIX

6 ταινίες που μπορείς να δεις απόψε στο Netflix αν βαριέσαι να βγεις #7

Αποφάσισες να κάτσεις μέσα απόψε και να χαλαρώσεις στον καναπέ σου; Στηρίζουμε αυτή την απόφαση και για να σου κάνουμε πιο εύκολη την κατάσταση, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 6 ταινίες που μπορείς να στριμάρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix. Θέλεις ταινία δράσης; Έχουμε. Προτιμάς τα θρίλερ; Και από αυτό έχουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι ποπ κορν!

H περιπέτεια

Gravity

Μια επιστήμονας κι ένας αστροναύτης προσπαθούν να επιβιώσουν έπειτα από ένα ατύχημα που τους άφησε να περιπλανιούνται στο αχανές Διάστημα. Ένα φοβερά αγχωτικό θρίλερ, με την φανταστική ερμηνεία της Sandra Bullock, που θα σε κάνει να μετράς τις ανάσες σου!

Η κωμωδία

Mr. and Mrs. Smith

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie όταν όλα πήγαιναν καλά μεταξύ τους και ήταν το πιο λαμπερό ζευγάρι του κινηματογράφου. Μια προβολή της ταινίας που ήταν η αρχή του love story τους επιβάλλεται.

Το animation

Megamind

Ο Megamind είναι ένας πανέξυπνος, αλλά αποτυχημένος ”κακός”, ο οποίος τελικά κατορθώνει να εξοντώσει τον αιώνιο εχθρό του Metroman. Για να μη βαριέται και για να έχει αντίπαλο, δημιουργεί τον Titan, αλλά όλα μπερδεύονται όταν ο τελευταίος αποφασίζει πως το να σκορπίζεις την καταστροφή είναι διασκεδαστικότερο.

Το δράμα

The Pursuit of Happyness

Ετοιμάσου για πολύ κλάμα, καθώς η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Chris Garner, ενός πωλητή, ο οποίος παλεύει να συντηρήσει την οικογένειά του. Όταν η γυναίκα του τον εγκαταλείπει, χάνει τα πάντα -αυτοπεποίθηση, σπίτι, οικονομίες -, και με τον πεντάχρονο γιο του αρχίζει και πάλι από το μηδέν. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Will Smith με τον γιο του Jaden.

Το θρίλερ

Shutter Island

Ο Leonardo Di Caprio σε ένα από τα πιο τρομακτικά ψυχολογικά θρίλερ, είναι ένας από τους αστυνομικούς που καταφθάνουν σε ένα απομονωμένο νησί για να ερευνήσουν την εξαφάνιση μιας ασθενούς από μια ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας. Αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στο ίδρυμα, όταν μια σφοδρή καταιγίδα διακόπτει κάθε επικοινωνία του νησιού με τον έξω κόσμο, γεγονός που προφανώς δεν πάει και πολύ  καλά.

Η ρομαντική

Serendipity

Ο Jonathan και η Sarah συναντιούνται τυχαία σε εμπορικό κατάστημα της Νέας Υόρκης, περνούν υπέροχες στιγμές μαζί, αλλά αφήνουν στη μοίρα να αποφασίσει αν θα βρεθούν ξανά. Δέκα χρόνια αργότερα, κι ενώ ετοιμάζονται και οι δύο να παντρευτούν με άλλο ταίρι, κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να εντοπίσουν ο ένας τον άλλον.