NETFLIX

6 ταινίες που μπορείς να δεις απόψε στο Netflix αν βαριέσαι να βγεις #6

Αποφάσισες να κάτσεις μέσα απόψε και να χαλαρώσεις στον καναπέ σου; Στηρίζουμε αυτή την απόφαση και για να σου κάνουμε πιο εύκολη την κατάσταση, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 6 ταινίες που μπορείς να στριμάρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix. Θέλεις ταινία δράσης; Έχουμε. Προτιμάς τα θρίλερ; Και από αυτό έχουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι ποπ κορν!

H περιπέτεια

Pacific Rim

Η λίστα ανοίγει πανηγυρικά με το ”Pacific Rim” του Guillermo Del Toro, μια ταινία που δεν ενώ δεν πήγε πολύ καλά, απέκτησε πολύ μεγάλους θαυμαστές. Πρωταγωνιστές τεράστια πλάσματα –τα Καϊτζού–, που ξεπηδούν από τα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού σπέρνοντας τον πανικό ενώ οι άνθρωποι αμύνονται με τα γιγαντιαία ρομπότ Γιάγκερ, τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δυο πιλότους. Όλα αυτά πασπαλισμένα με φανταστικές σκηνές μάχης και έντονα χρώματα. What’s not to like;

Η κωμωδία

Robin Hood: Men in tights

Αν υπάρχει μια ταινία που έχει κάνει τα σαββατοκύριακά μας καλύτερα, αυτή είναι το ”Οι ήρωες με τα κολάν”. Ζήσε, λοιπόν, το απόλυτο cocooning στον καναπέ με μια από τις καλύτερες παρωδίες που έχουν γυριστεί ποτέ.

Το animation

Arthur Christmas

Σε 1 μήνα θα έχουμε Χριστούγεννα, οπότε είναι η κατάλληλη μέρα για να δεις την ιστορία του φανταστικού Arthur, που αγαπάει τα Χριστούγεννα όσο κανείς άλλος σε αυτό τον κόσμο.

Το δράμα

The blind Side

Η ταινία που χάρισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου στην Sandra Bullock, είναι βασισμένη στο βιβλίο “The Blind Side: Evolution of a Game” και διηγείται την αληθινή ιστορία του Michael Oher, ενός παίκτη του NFL, που πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του σε θετές οικογένειες μέχρι που τον βοήθησε η Leigh Anne Tuohy και άλλαξε η ζωή του.

Το θρίλερ

Seven

Ο νεότατος (και αφόρητα hot) Brad Pitt και ένας δολοφόνος που χρησιμοποιεί τις 7 αμαρτίες για να σκοτώσει τα θύματά του. Αγνό ψυχολογικό θρίλερ με φανταστικό φινάλε που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η ρομαντική

What’s your number

Και κλείνουμε με την ταινία που πρέπει να δουν όλοι οι λάτρεις των romcoms, όχι μόνο γιατί παίζει ο Chris Evans (καλά, κυρίως για αυτό), αλλά γιατί είναι fun και η απόδειξη ότι η Anna Faris έπρεπε να κάνει μεγαλύτερη καριέρα στην κωμωδία.