NETFLIX

6 ταινίες που μπορείς να δεις απόψε στο Netflix αν βαριέσαι να βγεις #5

Αποφάσισες να κάτσεις μέσα απόψε και να χαλαρώσεις στον καναπέ σου; Στηρίζουμε αυτή την απόφαση και για να σου κάνουμε πιο εύκολη την κατάσταση, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 6 ταινίες που μπορείς να στριμάρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix. Θέλεις ταινία δράσης; Έχουμε. Προτιμάς τα θρίλερ; Και από αυτό έχουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι ποπ κορν!

H περιπέτεια

Pulp Fiction

Η κλασική και αγαπημένη ταινία του Tarantino αποτελεί ιδανική λύση για σένα που ψάχνεις να δεις μια περιπέτεια, αλλά δεν σου αρκεί ένα ταπεινό πιστολίδι, όχι, θέλεις να γελάσεις, να αγχωθείς αλλά και να απολαύσεις τους αγαπημένους σου ηθοποιούς.

Η κωμωδία

Look who’s talking now!

Άλλη μια χριστουγεννιάτικη ταινία στη λίστα μας (σας είπα ότι θα μπούμε σιγά- σιγά σε τέτοιο mood) που έχουμε αγαπήσει εξαιτίας του Mega, που την είχε τιμήσει ιδιαίτερα στο πρόγραμμά του! Το ”Look who’s talking now” είναι αστείο, έχει σκυλιά που μιλάνε και δεν ξέρω αν το προσέξατε- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Ε, τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Το animation

Over the hedge

Ένα από τα πιο αδικημένα animation, που πέρασε και δεν ακούμπησε! Δεν θέλεις όμως να μάθεις τι συμβαίνει όταν ένα πονηρό ρακούν πείθει μια παρέα μικρών ζώων που μόλις ξύπνησαν από χειμερία νάρκη, να κλέψουν αποθέματα junk food από μια νεόκτιστη συνοικία δίπλα στο δάσος, χωρίς φυσικά να τους αποκαλύψει ότι τα προορίζει για μια αρκούδα; Προφανώς και θέλεις.

Το δράμα

The Truman Show

Ο Jim Carey σε έναν από τους καλύτερους ρόλους που τον έχουμε δει ποτέ, το ”Truman Show” μπορεί να σου φανεί αστείο στο trailer αλλά κατά βάθος είναι φοβερά δραματικό και θα σίγουρα θα σε συγκινήσει.

Το θρίλερ

Crimson Peak

Αυτή η ταινία του Guillermo Del Toro είναι πανέμορφη και όχι μόνο γιατί παίζει ο Tom Hiddleston (καλησπέρα)! Απίστευτα creepy ιστορία, μια φανταστική Jessica Chastain στο ρόλο της σατανικής Lady Lucille Sharpe και μια σκηνοθεσία που θα σε μεταφέρει στο 19ο αιώνα.

Η ρομαντική

Save the last dance

Και κλείνουμε με την ταινία που βλέπαμε *επίσης* συνέχεια στο Mega τις Κυριακές, το ”Save the last dance”, μια ταμάμ επιλογή για σένα που θέλεις να δεις μια ταινία από τα παλιά με ωραίο love story για να πάρεις έναν υπνάκο στον καναπέ μετά το φαγητό!