NETFLIX

6 ταινίες που μπορείς να δεις απόψε στο Netflix αν βαριέσαι να βγεις #4

Αποφάσισες να κάτσεις μέσα απόψε και να χαλαρώσεις στον καναπέ σου; Στηρίζουμε αυτή την απόφαση και για να σου κάνουμε πιο εύκολη την κατάσταση, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 6 ταινίες που μπορείς να στριμάρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix. Θέλεις ταινία δράσης; Έχουμε. Προτιμάς τα θρίλερ; Και από αυτό έχουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι ποπ κορν!

H περιπέτεια

In time

Μπορεί ο Justin Timberlake να μην είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ηθοποιός του σύμπαντος, ωστόσο έχει αφήσει και εκείνος το σημάδι του στην ποπ κουλτούρα. Το ”In time” είναι η ιδανική περιπέτεια για σένα που λιώνεις στον καναπέ και θέλεις να δεις κάτι ευχάριστο που θα σε κρατήσει σε εγρήγορση.

Η κωμωδία

Bad Boys

Η κλασσική κωμωδία δράσης των 90’s ”Bad Boys” με τους Will Smith και Martin Lawrence αξίζει για πάντα μια θέση στις watchlists του σαββατοκύριακου.

Το animation

The polar express

Δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν οι χριστουγεννιάτικες ταινίες στη λίστα μας; Ξεκινάμε με το ”Polar Express” που είναι ταμάμ για όσους δεν πιστεύουν ιδιαίτερα στα Χριστούγεννα, αλλά κατά βάθος εύχονται να υπήρχε όντως ο Άγιος Βασίλης.

Το δράμα

Cast Away

Η ήρεμη δύναμη του κινηματογράφου, ο Tom Hanks της καρδιάς μας και η μπάλα του βόλεϋ που του έκανε παρέα στο νησί, αποτελούν την ιδανική λύση για σένα που δεν θέλεις να δεις κάτι με πολύ φασαρία.

Το θρίλερ

Scream

Η αρχή των πάντων, το αγαπημένο μας 90’s θρίλερ με την θρυλική ατάκα ”Hello Blondie”, που έγινε η αφορμή για τη δημιουργία teen thrillers είναι must see, ιδανικά με ένα μεγάλο μπολ ποπ κορν.

Η ρομαντική

Love and other drugs

Και κλείνουμε με το υπέρ- γλυκάκι Jake Gyllenhaal και την Anne Hathaway, που όλως παραδόξως ταιριάζουν πολύ on camera και συγκινούν ιδιαίτερα στην ρομαντική ταινία ”Love and other drugs”.