WATCHLIST

11 σχεδόν 30άρηδες ηθοποιοί που έπαιξαν τους έφηβους σε ταινίες

Σε ένα από τα αγαπημένα μου επεισόδια στα ''Φιλαράκια'' ο 32χρονος Joey προσπαθούσε να αποδείξει ότι αν ντυθεί και μιλήσει κατάλληλα μπορεί να πάρει το ρόλο του 19χρονου σε ένα διαφημιστικό. Έτσι κάποια στιγμή εμφανίζεται με ό,τι να'ναι ρούχα- ντυμένος σαν άγριο νιάτο να μιλάει θεωρητικά με ύφος εφήβου.

Ας τον θυμηθούμε.

Αυτή η #αλλη_μια_αφελης_και_αστεια_στιγμή του Joey δεν είναι τίποτα αν συγκριθεί με αρκετές από τις πιο διάσημες εμφανίσεις ηθοποιών που κόντευαν να μπουν στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους όταν χρειάστηκε να παίξουν τους έφηβους. Παρακάτω θα βρεις ένα μικρό δείγμα από ηθοποιούς που, φαντάζομαι έκαναν πολλές μάσκες ομορφιάς για να κρύψουν λεπτές γραμμές και μαύρους κύκλους, υποδύθηκαν (άλλοι πετυχημένα και άλλοι όχι τόσο) τους 16χρονους σε ταινίες.

Judd Nelson- The breakfast Club (1985)

Ο επαναστάτης John Bender στην αγαπημένη μας ταινία, The breakfast club, πήγαινε ακόμα σχολείο και ήταν κάτω των 18 ετών- ενώ στην πραγματικότητα ο Judd Nelson ήταν 26 ετών και αυτή ήταν η τρίτη του μόλις εμφάνιση σε ταινία.

Rachel McAdams- Mean Girls (2004)

Η Regina George της καρδιάς μας, η καλύτερη bitch που έχει περάσει ποτέ από τις οθόνες μας ήταν θεωρητικά ένα κορίτσι που πήγαινε λύκειο ενώ η Rachel McAdams τότε είχε μπει στα 26.

Denise Richards- Wild Things (1998)

Η Denise Richards ήταν 27 ετών όταν την είδαμε να υποδύεται την Kelly Van Ryan, που έκανε έρωτα με την επίσης (και καλά) έφηβη Neve Campbell aka Suzie Toller. Εμείς πάλι δεν ήμασταν έτσι στα 17 μας.

Sissy Spacek- Carrie (1976)

Η Sissy Spacek όταν υποδήθηκε την έφηβη Carrie στο ομώνυμο θρίλερ το μακρινό 1976 ήταν 27 χρονών!

4

Jennifer Grey- Dirty Dancing (1987)

Οκ, αγαπάω το Dirty Dancing, αλλά το γεγονός ότι έβαλαν την 27χρονη Jennifer στη θέση της 16χρονης Babe είναι άβολο, όσο καλό και να αποδείχτηκε το casting.

Winona Ryder- Girl, Interrupted (1999)

Ανεβαίνουμε 1 χρόνο και φτάνουμε στην αγαπημένη μας Winona Ryder, η οποία είχε πατήσει τα 28 όταν την είδαμε ως 18χρονη Susanna στην ταινία Girl, Interrupted· μια ταινία που χάρισε και ένα Oscar στην Angelina Jolie.

Stacey Dash- Clueless (1995)

Δεν γινόταν φυσικά να λείπει η Stacey Dash, η αιώνια έφηβη που ακόμα και αν είχε πατήσει τα 28 υποδύθηκε την μαθήτρια λυκείου.

Leonardo Di Caprio- Catch me if you can (2002)

Ο Leonardo Di Caprio έχει βρει κάποιο ματζούνι που του επιτρέπει να μεταμορφώνεται σε έφηβο, δεν εξηγείται αλλιώς το πώς κατάφερε να μοιάζει τόσο μικρός στο Catch me if you can ενώ ήταν 28 χρονών. ΤΙΚΡΕΜΕΣΕΒΑΖΕ;;;

Andrew Garfield- The amazing Spiderman (2012)

Στα 29 του πάλι ο Andrew υποδύθηκε τον έφηβο Peter Parker/ Spiderman, βέβαια και ο Tobey Maguire δεν πήγαινε πίσω καθώς και εκείνος όταν έβαλε τη στολή του Spiderman ήταν 26 ετών.

Alan Ruck- Ferris Bueller’s day off (1986)

Ο Ferris Bueller, αυτός ο άνθρωπος που εξακολουθεί να αποτελεί πρότυπο για όσους νιώθουν την ανάγκη να ξεφύγουν έστω μια μέρα από την βαρετή καθημερινότητα, ήταν ένας κλασσικός έφηβος που στην πραγματικότητα ήταν στα 30 του!

Shirley Henderson- Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

Η λίστα θα κλείσει με την Κλαίουσα Μυρτιά από το σύμπαν του Harry Potter, η οποία πέθανε στα 14 της από τσίμπημα του Βασιλίσκου αλλά η ηθοποιός που την υποδύθηκε ήταν η 37χρονη (!) Shirley Henderson.