WATCHLIST

10 χριστουγεννιάτικες ταινίες που μπορείς να δεις με τα παιδιά σου

Τώρα που κλείνουν τα σχολεία και ξεκινάνε οι διακοπές των μαθητών (ας μην συζητήσουμε πόσο πολύ ζηλεύουμε το γεγονός ότι θα κάθονται 15 μέρες όλα τα πιτσιρίκια) μπορείς, επιτέλους, να περάσεις όσο χρόνο θέλεις αγκαλιά με το παιδί σου και να απολαύσετε παρέα μια ζεστή σοκολάτα ενώ παράλληλα θα βλέπετε χριστουγεννιάτικες ταινίες. Παρακάτω θα βρεις 10 ταινίες που μπορείτε να δείτε παρέα και να κάνετε ακόμα πιο αξέχαστα τα φετινά Χριστούγεννα.

Elf

Δεν θα βαρεθώ να προτείνω ΠΟΤΕ αυτή την ταινία. Είτε είσαι 30 είτε είσαι 3 αυτή η ταινία είναι ιδανική για να μπεις σε χριστουγεννιάτικο mood και να τραγουδήσεις σαν να μην υπάρχει αύριο ”Santa Claus is coming to town”.

Arthur Christmas

Ο Arthur είναι ο μικρός γιος του Άι- Βασίλη, ο οποίος ΛΑΤΡΕΥΕΙ τα Χριστούγεννα περισσότερο από οποιονδήποτε άνθρωπο και κάνει τα πάντα για να πάρει ένα κοριτσάκι το ποδήλατο που ζήτησε. Αν δεν σε πείσει αυτή η ταινία ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει, τότε δεν ξέρω ποια θα σε πείσει.

The Polar Express

Ή μάλλον ξέρω. Το ”Polar Express” είναι μια ταινία αφιερωμένη σε αυτούς που δεν πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη, αλλά μέσα τους εύχονται να υπήρχε. Φτιάξτε ζεστή σοκολάτα, πάρτε αγκαλιά μια αφράτη κουβέρτα και θα περάσετε ένα υπέροχο απόγευμα- στοίχημα ότι στο τέλος θα νιώθεις ένα τσικ πιο όμορφα.

The Dog who saved Christmas

Χριστούγεννα και σκυλάκι. Νομίζω δεν χρειάζεται να αναλύσω περισσότερο γιατί χρειάζεται να δεις αυτή την ταινία αγκαλιά με το πιτσιρίκι της ζωής σου.

The Muppet Christmas Carol

Μια από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ταινίες, η οποία έχει ως θέμα την κλασική ιστορία του τσιγγούνη Σκρουτζ, ο οποίος την παραμονή των Χριστουγέννων συναντάει 3 πνεύματα, που τον κάνουν να αναθεωρήσει τις απόψεις του για τη ζωή και τη φιλαργυρία.

Miracle on 34th Street

Ένας ευγενικός γεράκος υποστηρίζει ότι είναι ο Άι- Βασίλης αυτοπροσώπως. Κάποιοι όμως προσπαθούν να τον κλείσουν σε φρενοκομείο και η υπόθεση φτάνει μέχρι τα δικαστήρια και φυσικά γίνεται ένα θαύμα που αλλάζει τη στάση του κόσμου.

Mickey’s Magical Christmas

Χριστούγεννα χωρίς μικυμάου γίνεται; Δεν γίνεται. Αυτή η ταινία της Disney θα σε κάνει να νιώσεις πάλι παιδί και να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τα Χριστούγεννα παρέα με το μικρό σου παιδί.

Dr. Seuss’s How the Grinch Stole Christmas

Μπορεί το Grinch να μισούσε τα Χριστούγεννα ωστόσο η Cindy Lou Who τον έκανε να τα αγαπήσει πάλι και να αγαπήσει τους ανθρώπους- και αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να μάθει κάθε παιδί.

The Santa Clause

Γίνεται να πεθάνει ο Άι- Βασίλης; Και αν πεθάνει, γίνεται να μπει άλλος στη θέση του; Και όμως γίνεται και όπως καταλαβαίνεις τα σκηνικά που δημιουργούνται είναι αστεία και λύνονται ως διά μαγείας.

A Charlie Brown Christmas

Και κλείνουμε με την πιο όμορφη και cute και πιο-χριστούγεννα-από-αυτό-δεν-έχει ταινία με πρωταγωνιστές τους ήρωες των κόμικ ”Peanuts”, οι οποίοι τραγουδάνε τα πιο όμορφα τραγούδια και στολίζουν το πιο όμορφο δέντρο.