WATCHLIST

Η Sophie Turner στη νέα της ταινία δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη Sansa Stark

Willy Sanjuan/Invision/AP

Την γνωρίσαμε ντυμένη «κρεμμύδι» και βασικά ως επί το πλείστον έτσι την έχουμε στο μυαλό μας λόγω Game of Thrones, αλλά η Sophie Turner είναι πολύ νέα και πολύ έξυπνη και πολύ ταλαντούχα για να πέσει στην παγίδα και να εγκλωβιστεί με το «καλημέρα σας» σ' έναν ρόλο, κι ας είναι αυτός της Sansa Stark.

Για το λόγο αυτό εφαρμόζει extreme makeover και κάπως έτσι η πρώτη ταινία στην οποία θα την χαζέψουμε στη μετα- Game of Thrones εποχή θα απέχει έτη φωτός από τον μεσαίωνα με τον οποίο έχει ντυθεί στην περίφημη σειρά. Στο μεταξύ, θα έχει παίξει και σε 4 ταινίες ακόμα, με αποκορύφωμα το πολυαναμενόμενο X-Men: Dark Phoenix (καλό τέλος 2018), αλλά τόσο σέξι όσο θα την δεις στο ακόμα πιο προσεχές Josie, δεν θα την έχεις ξαναδεί πουθενά.

Η Sophie που λες, έχει ξεκινήσει αυτή την εποχή γυρίσματα για την ταινία Josie, κι όπως βλέπεις είναι αγνώριστη- σε σχέση με την εικόνα που έχουν οι περισσότεροι για εκείνη. Κατάξανθη, με κοντά σορτσάκια, τατουάζ, όπως ίσως αρμόζει στην ηλικία της- είναι ακόμα 22 χρονών- υποδύεται μια κοπέλα μ’ αυτή την εμφάνιση και σκοτεινό παρελθόν, η οποία εμφανίζεται σε μια φιλήσυχη πόλη και γίνεται χαμός.

Κεντρική φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP