BEN AFFLECK

Η Sienna Miller έβαλε τα κλάματα μετά την ‘μαραθώνια’ σκηνή σεξ με τον Ben Affleck

Πόσο δύσκολη είναι μωρέ η δουλειά του ηθοποιού; Μπαίνουν στο στούντιο, μαθαίνουν απ' έξω τα λόγια τους και έχουν την ευκαιρία να 'κάνουν έρωτα' και να φιλήσουν πολύ hot συναδέλφους τους. Σωστά; Όχι. Αρκετοί ηθοποιοί έχουν αποκαλύψει ότι δεν υπάρχει καμία μαγεία πίσω από τις κάμερες και πως δυσκολεύονται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, είτε λόγω αμηχανίας είτε λόγω γέλιων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Sienna Miller, η οποία αποκάλυψε ότι έφυγε κλαίγοντας από τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών με τον Ben Affleck– όχι γιατί την κακομεταχειρίστηκε κανείς, αλλά γιατί γελούσε όλη την ώρα και δεν άντεχε άλλο να κρατιέται.

H Sienna υποδύεται την Emma Gould, την ερωτική σύντροφο του διάσημου gangster Joe Coughlin, που υποδύεται ο Ben Affleck και όπως είναι φυσικό έπρεπε να ‘κάνουν σεξ’ αρκετές φορές. Η εμπειρία της ήταν αρκετά ασυνήθιστη καθώς ο Ben σκηνοθετεί επίσης την ταινία, οπότε ενώ έκαναν τα γυρίσματα (τα οποία είχαν διάρκεια 9 ώρες!!) της έδινε και συμβουλές, κάτι που έκανε ακόμα πιο αστεία την κατάσταση.

”Είναι τρελό. Εγώ και ο Ben είμαστε σαν αδέρφια, ευτυχώς δεν ήταν άβολα τα γυρίσματα, υπήρχαν απλά πολλά χαζά γέλια. Εκείνος είναι επαγγελματίας- εγώ πάλι όχι”, είπε χαρακτηριστικά. Δες όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.