SEX AND THE CITY

Sex and the City: H τελική μάχη – Έτσι είναι σήμερα ο Mr. Big και ο Aidan

Ήταν το 2010 όταν η τελευταία -κινηματογραφική αυτή τη φορά- μάχη μεταξύ των δύο μεγάλων σχέσεων της Carrie Bradshaw έλαβε χώρα.

Τους ηθοποιούς Chris Noth και John Corbett απολαύσαμε για τελευταία φορά στη δεύτερη ταινία του Sex and the City, όπου το κοινό είδε την Carrie να απατά με ένα φιλί τον John James Preston (γνωστό ως Mr. Big) με τον πρώην της, Aidan Shaw.

Για να είμαστε εντελώς ειλικρινείς, δεν την αδικήσαμε μιας και οι περισσότερες fans της σειράς ήθελαν την πρωταγωνίστρια να καταλήγει με το ”καλό παιδί” παρά με τον άντρα που τη βασάνισε επί 6 ολόκληρες σεζόν και μία ταινία όσο κανένας.

Σήμερα λοιπόν, εμείς αποφασίσαμε να βάλουμε τους δυο τους για ακόμα μία φορά σε σύγκριση. Τα χρόνια πέρασαν, οι δυο τους μεγάλωσαν και τι καλύτερο από το να δούμε πόσο τους άλλαξε ο χρόνος; Σήμερα, ο Chris Noth, είναι 62 ετών, ενώ ο John Corbett  έχει κλείσει τα 56 του χρόνια.

Ποιος νικάει στα σημεία; Τελικά, έκανε καλά η Carrie που έμεινε με τον μεγάλο της έρωτα ή θα έπρεπε να διαλέξει τον ήρεμο και πάντα πρόθυμο Aidan; Οι πρόσφατες φωτογραφίες των δύο αιώνιων ανταγωνιστών ίσως καταφέρουν να μας κάνουν να πάρουμε επιτέλους μια απόφαση.

Chris Noth

 

John Corbett

 

Είμαστε σίγουρες, πάντως, ότι εδώ θα υπάρξει… μάχη!

 

Φωτογραφίες: AP