REESE WITHERSPOON

Η Reese Witherspoon επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με μια ρομαντική κωμωδία

Δεν ξέρω αν το είχες παρατηρήσει, αλλά τον τελευταίο καιρό λείπουν δύο πράγματα από το σινεμά- η αγαπημένη μας Reese Witherspoon και μια καλή ρομαντική κωμωδία, που μπορείς να απολαύσεις αγκαλιά με ποπ κορν και αναψυκτικό. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η καινούρια ταινία της Reese, το ''Σπίτι μου, σπιτάκι μας'' μία σύγχρονη ρομαντική κωμωδία για τον έρωτα, τη φιλία και τις οικογένειες που δημιουργούμε– τις προβλεπόμενες, αλλά και τις αναπάντεχες!

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Hallie Meyers-Shyer, κόρη της σκηνοθέτη Nancy Meyers που μας έχει χαρίσει μεταξύ άλλων τις ταινίες ”The Holiday” και ”What Women Want” και στο πλευρό της Reese εμφανίζονται οι ανερχόμενοι ηθοποιοί Pico Alexander, Jon Rudnitsky και Nat Wolff. Εκτός από το νέο αίμα όμως εμφανίζονται και η εμβληματική Candice Bergen αλλά και ο Michael Sheen.

Το ”Σπίτι μου, Σπιτάκι μας” έχει όλα τα στοιχεία μιας εξαιρετικής ρομαντικής κωμωδία· απολαυστικά έξυπνους χαρακτήρες, αστείες ατάκες και απρόσμενες καταστάσεις αλλά το βασικό είναι ότι θέτει υπό αμφισβήτηση τους καθιερωμένους ορισμούς της οικογένειας και αποδεικνύει ότι δεν είναι ποτέ αργά για να ωριμάσει κανείς. Αν μη τι άλλο, αυτό κάνει την ταινία εκτός από απολαυστική και σύγχρονη, πραγματικά αισιόδοξη.

Σε περίπτωση που δεν σε έπεισαν όλα αυτά να κλείσεις ραντεβού στο σινεμά την Πέμπτη, δες το αποκλειστικό βίντεο από την ταινία που ακολουθεί!

Σύνοψη ταινίας

 H Alice Kinney (Reese Witherspoon) πήρε πρόσφατα διαζύγιο από τον σύζυγο της (Michael Sheen). Αποφασίζει να ξεκινήσει από την αρχή και μετακομίζει στη γενέτειρα της  στο Λος Άντζελες με τις δύο της κόρες. Στα τεσσαρακοστά της γενέθλια, η Alice συναντά τρεις φιλόδοξους νέους που τυχαίνει να μην έχουν πού να μείνουν. Η Alice συμφωνεί να τους φιλοξενήσει προσωρινά, αλλά τα πράγματα θα πάρουν απροσδόκητη τροπή. Αυτή η νέα αναπάντεχη οικογένεια που σχηματίζεται σιγά σιγά και ένας καινούριος έρωτας που φουντώνει δεν φαίνεται να ταιριάζουν με την ξαφνική εμφάνιση του πρώην συζύγου με τις βαλίτσες του ανά χείρας.

Δες το trailer της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί.

Η ταινία βγαίνει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου από την Feelgood Entertainment.