EMMA STONE

Όσκαρ 2017: Ο συγκινητικός λόγος της Emma Stone στην παραλαβή του βραβείου της

Η βράβευση της Emma Stone στην κατηγορία 'Α Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο La La Land αποτέλεσε το ένα από τα συνολικά έξι Όσκαρ που κέρδισε η ταινία (και όχι 7, εντέλει, μετά το epic fail με το Όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας).

Τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από το Leonardo Di Caprio ήταν ολοφάνερα συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια είπε όσα ήθελε για να ευχαριστήσει τους συντελεστές της ταινίας και την Ακαδημία για τη βράβευση.

Νιώθω τόσο ευγνώμων για τη συμμετοχή μου σε αυτή την ταινία και για την πίστη και την υπομονή όλων σας και, Ryan Gosling, σ’ ευχαριστώ που με έκανες πάντα να γελάω και που πάντα σήκωνες τα βάρη και που ήσουν ο καλύτερος παρτενέρ σε αυτή την περιπέτεια“, ανέφερε στην ομιλία της.

Αντιλαμβάνομαι ότι μια τέτοια στιγμή είναι τεράστια συνύπαρξη τύχης και ευκαιρίας και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Damien Chazelle που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να είμαι μέλος ενός project που συμβαίνει μία φορά στη ζωή“, συμπλήρωσε η ηθοποιός ενώ, αναφερόμενη στο συμπρωταγωνιστή της Ryan Gosling, είπε τα εξής: “Έχω ακόμα πολλά να μάθω και να κάνω και αυτός ο τύπος είναι ένα αληθινά όμορφο σύμβολο για να συνεχίσω αυτό το ταξίδι. Και είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτό“.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image