KEIRA KNIGHTLEY

Επιστρέφει η Keira Knightley στους Πειρατές της Καραϊβικής;

Έχουμε να δούμε Keira Knightley σε ταινία του περίφημου franchise της Disney από το 2007. Ναι, πέρασαν 10 χρόνια από το Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Τέλος του Κόσμου. Ήταν 22 χρονών όταν υποδύθηκε για τελευταία φορά την Elizabeth (αν θυμάσαι, ο Will της είχε παραδώσει το Σεντούκι του Νεκρού). Στο επόμενο σίκουελ, το "Σε Άγνωστα Νερά"2011) τόσο εκείνη όσο και ο Orlando Bloom απουσίαζαν, για να επιστρέψουν όπως βλέπουμε στο trailer, στο νέο κεφάλαιο της ταινίας, Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου.

Το περίεργο, όμως είναι πως ενώ βλέπουμε την Keira στο trailer, η ταινία δεν αναφέρεται στη φιλμογραφία της στη βάση δεδομένων του imdb.com.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι το πέρασμα της Keira Knightley από την ταινία θα είναι αρκετά σύντομο και ίσως απαραίτητο για την επιστροφή της σε μία επόμενη ταινία της “πειρατικής” σάγκα. Και πάλι βέβαια, θα έπρεπε να αναφέρεται στο imdb.com. Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα του dailymail.com, η συμμετοχή της 32χρονης Βρετανίδας στην ταινία ήταν κάτι που σκόπιμα είχε κρατηθεί μυστικό, όπως και τα γυρίσματα στα οποία ήταν παρούσα και πραγματοποιήθηκαν στην Αυστραλία, στα τέλη του 2016.

Και για να πούμε κάτι πιο σίγουρο, ο Johnny Depp εννοείται πως θα είναι παρών στη νέα ταινία, όπως κι ο Javier Bardem, στον ρόλο του κακού.

Φωτογραφία εξώφυλλου: © Getty Images / Ideal Image