JENNIFER LAWRENCE

“Mother”: Η Jennifer Lawrence δεν περνάει και πολύ καλά στην καινούρια της ταινία

Πριν λίγες μέρες προσπαθούσαμε να καταλάβουμε γιατί δεν περνάει καλά η Jennifer Lawrence στην ταινία ''Mother'' του αγαπημένου της, Darren Aronofsky, στην οποία πρωταγωνιστεί. Το teaser trailer μας έκανε να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την ταινία (θα έλεγε κανείς ότι έκανε πολύ καλά τη δουλειά του ως teaser) και έτσι σήμερα πατήσαμε play στο πρώτο επίσημο trailer με μεγάλες προσδοκίες.

Αυτό που είδαμε δεν μας χάλασε κ α θ ό λ ο υ, ίσα ίσα μας έπεισε να κλείσουμε ένα ραντεβού τον Οκτώβριο στις αίθουσες για να δούμε τι ακριβώς γίνεται στο σπίτι όπου μένει η Jennifer Lawrence και ο Javier Bardem (καλησπέρα στον Javier, πολύ χαιρόμαστε που επέστρεψε στις οθόνες μας).

Στα δύο λεπτά του trailer βλέπουμε διάσκορπα παγανιστικά σύμβολα, μια τρομοκρατημένη Jennifer, μια σαγηνευτική και άκρως τρομακτική Michelle Pfeiffer και τον πάντα επιβλητικό Ed Harris να μπλέκονται σε μια creepy ιστορία γεμάτη αίμα, δάκρυα και ιδρώτα- όχι αλήθεια, πάτα play στο βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις γιατί χρησιμοποίησα τα συγκεκριμένα λόγια του Ρουβά για την περιγραφή.