WATCHLIST

Η (κομμένη και φοβερά) τρομακτική σκηνή της ταινίας It που δεν είδαμε ποτέ

Ο Pennywise ήταν, είναι και θα είναι μια από τις πιο τρομακτικές φιγούρες της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου και φυσικά ο λόγος που ανατριχιάζουμε όποτε εμφανίζεται στο feed μας κάποιος κλόουν. Αν είδες την καινούρια ταινία που βασίστηκε στο βιβλίο του Stephen King, ''It'' δεν χρειάζεται να σου περιγράψουμε τις φρικιαστικές σκηνές με τον Pennywise και τα παιδιά που πάλευαν για να ξεφύγουν.

Κάπου εδώ βέβαια να σχολιάσουμε ότι υπήρχαν και αυτοί που δε βρήκαν αρκετά τρομακτικό τον Pennywise(!) Σε αυτούς αφιερώνω την παρακάτω σκηνή, η οποία μας έκανε να στραβοκαταπιούμε το ποπ κορν.

Αφού, λοιπόν, θυμηθήκαμε αυτή την ΠΑΡΑΠΟΛΥ ευχάριστη στιγμή (νοτ), ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την κομμένη σκηνή που δεν είδαμε ποτέ στις αίθουσες. Ο Timothy Simons αποκάλυψε σε ένα podcast ότι είχε περάσει από οντισιόν για το ρόλο που τελικά πήγε στον Bill Skarsgård και είχε παίξει μια αρκετά φρικιαστική σκηνή. Τι γινόταν σε αυτή τη σκηνή που την θεώρησε και ο ίδιος ο ηθοποιός μακάβρια; Ήταν ένα flashback, πολλά χρόνια πριν την κεντρική ιστορία της ταινίας, στο οποίο βλέπαμε τον Pennywise να πείθει μια γυναίκα να της δώσει το παιδί της για να το φάει!

Μάλιστα.

Μπορεί να μην είδαμε τελικά ούτε τον Simons, ούτε αυτή τη σκηνή στην μεγάλη οθόνη, αλλά από μακάβριες σκηνές παράπονο δεν έχουμε, οπότε θα έλεγε κανείς ότι ίσως είναι καλύτερα που την έκοψαν.