RYAN GOSLING

Golden Globes: O Ryan Gosling ευχαριστεί την Eva Mendes και τα μάτια μας κάνουν καρδούλες

Χρειάστηκε περίπου ενάμιση λεπτό ο Ryan Gosling, για να κάνει τους παρευρισκόμενους, αλλά και τους τηλεθεατές να συγκινηθούν, όταν παρέλαβε τη Χρυσή Σφαίρα του για τον ρόλο τoυ στο μαγευτικό "La La Land".

“…Δεν μπορείς να βρεθείς εδώ πάνω χωρίς να σταθείς στους ώμους ενός βουνού ανθρώπων και δεν υπάρχει χρόνος να τους ευχαριστήσω όλους, αλλά θέλω να πω ευχαριστώ όπως αρμόζει σε ένα άτομο. Ενώ τραγουδούσα και χόρευα και έπαιζα πιάνο και ζούσα μια από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω βιώσει ποτέ σε ταινία, η γυναίκα μου μεγάλωνε την κόρη μας, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και προσπαθούσε να βοηθήσει τον αδερφό της να παλέψει τον καρκίνο. Αν δεν είχε αναλάβει όλα αυτά ώστε να ζήσω εγώ αυτή την εμπειρία, τότε σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ στη θέση μου σήμερα. Αγάπη μου, σ’ ευχαριστώ. Στις κόρες μου, Amanda και Esmeralda, σας αγαπώ και αν θα μπορούσα θα ήθελα να αφιερώσω αυτό εδώ στη μνήμη του αδερφού της, Juan Carlos Mendes. Ευχαριστώ πολύ το HFPA, καληνύχτα”.

Τι να πρωτοχωρέσει σε ενενήντα δευτερόλεπτα; Ταπεινότητα, αγάπη, κατανόηση, ρομαντισμός, φεμινισμός, συγκίνηση; Κλαπ κλαπ Ryan, και για το βραβείο και για το ήθος σου.

Φωτογραφίες: © Getty Images / Ideal Image