TRAILERS

Η νέα ταινία του Daniel Radcliffe δεν έχει καμία σχέση με το Harry Potter

Ο Daniel Radcliffe καθιερώθηκε στις συνειδήσεις του κόσμου ως ο Harry Potter, εκείνος ο νεαρός μάγος με τις υπερφυσικές ιδιότητες και τις πολλές περιπέτειες στη διάρκεια της φοίτησής του στη σχολή του Hogwarts. Ωστόσο, αυτή τη φορά επιστρέφει στα κινηματογραφικά δρώμενα μ' ένα ρόλο αρκετά διαφορετικό από τους προηγούμενους.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία “Imperium” (=Αυτοκρατορία) και υποδύεται τον πράκτορα Νέιτ του FBI, ο οποίος αναλαμβάνει υποθέσεις τρομοκρατίας, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή προσωπική ανάμιξη του πράκτορα σε οποιαδήποτε υπόθεση, έως τώρα.

Όταν, όμως, άγνωστοι κλέβουν μια μεγάλη ποσότητα επικίνδυνης χημικής ουσίας, η υπηρεσία αναθέτει στο Νέιτ να εισχωρήσει μυστικά σε μία εξτρεμιστική ρατσιστική οργάνωση που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την ληστεία. Στόχος είναι αφενός ο πράκτορας να δίνει πληροφορίες στο FBI, αφετέρου και κυριότερα να μη γίνει αντιληπτός, γι’ αυτό και πρέπει να ταυτιστεί σχεδόν με τις ιδέες της οργάνωσης, ώστε να δείχνει “ένας από αυτούς”.

Γι’ αυτό το λόγο, αναγκάζεται να εκτελέσει σκληρές πράξεις που έρχονται ενάντια στις πεποιθήσεις του ώστε να γίνει πειστικός αλλά τελικά καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αρχηγού της ομάδας. Ποτέ, όμως, σε τόσο σκοτεινές διαδρομές το story δε λήγει έτσι απλά κι εύκολα, οπότε η συνέχεια στις οθόνες, καθώς η ταινία έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μέχρι τότε, πάρε μία γεύση από το trailer: