WATCHLIST

Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Το τρέιλερ της ταινίας είναι μαγικό

Ήταν μία από τις αγαπημένες σου παιδικές ταινίες. Το 1991 η Disney κυκλοφόρησε την Πεντάμορφη και το Τέρας και έγινε αμέσως η κασέτα που έπαιζε ξανά και ξανά.

Τώρα η ίδια εταιρεία επιστρέφει με το ριμέικ του παραμυθιού, αυτή τη φορά με κανονικούς ηθοποιούς. Στον ρόλο της Μπελ η Έμμα Γουότσον και στον ρόλο του τέρατος ο Νταν Στίβενς. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπιλ Κόντον, ενώ το σενάριο ο Στίβεν Τσμπόκι. Η μουσική θα είναι του Άλαν Μένκεν και θα περιλαμβάνει νέες ηχογραφήσεις των παλαιότερων τραγουδιών, αλλά και νέα τραγούδια.

”H Πεντάμορφη και το Τέρας υπήρξε τεράστιο κομμάτι της ανατροφής μου, και μου φαίνεται σχεδόν σουρεαλιστικό που θα έχω την δυνατότητα να χορέψω και να τραγουδήσω τα υπέροχα τραγούδια του έργου αυτού” δήλωσε η ηθοποιός φανερά συγκινημένη για το νέο κινηματογραφικό της εγχείρημα.

Βλέπουμε το teaser τρέιλερ και περιμένουμε μέχρι τις 17 Μαρτίου 2017, όταν και θα βγει στις αίθουσες.

5 πράγματα που δεν ήξερες

1. Αρχικά η ταινία, χρειάστηκε περισσότερα από 50 χρόνια για να ολοκληρωθεί.

2. Για να γίνουν πιο πειστικοί οι ήχοι του τέρατος, στο οποίο δάνεισε τη φωνή του ο Robby Benson, χρησιμοποιήθηκαν βρυχηθμοί από λιοντάρια και πάνθηρες.

3. Αρκετά χρόνια πριν από το Toy Story, η Disney συνεργάστηκε με την Pixar στην ταινία αυτή για τη σκηνή όπου χορεύει το Τέρας με την Πεντάμορφη.

4. Η ”Πεντάμορφη και το Τέρας” είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Όσκαρ. Κέρδισε δύο, αυτό της καλύτερης μουσικής και του καλύτερου τραγουδιού.

5. Το 1991 η ταινία ήταν τρίτη σε εισπράξεις μετά τον ”Εξολοθρευτή 2” και το ”Ρομπέν των Δασών, ο πρίγκιπας των Κλεφτών.”