ALICIA VIKANDER

Έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες της νέας Lara Croft

Μπορεί το νέο Tomb Raider ν' αργεί λιγάκι ακόμα την εμφάνισή του στη μεγάλη οθόνη (πρεμιέρα: 15 Μαρτίου 2018), αλλά η Lara Croft είναι ήδη έτοιμη, γρήγορη, επικίνδυνη και πάνω απ' όλα ανανεωμένη από την κορυφή ως τα νύχια. Άλλος άνθρωπος εντελώς, κυριολεκτικά. Η Alicia Vikander.

To Tomb Raider θα είναι η ιστορία που θα μας γνωρίσει μια νεαρή και αποφασιστική Lara Croft λίγο πριν γίνει μια παγκόσμια ηρωίδα, με τη ντελικάτη μορφή της Alicia Vikander (Το Κορίτσι Από τη Δανία, Από Μηχανής) και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Roth Uthaug (Το Κύμα) και σε παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Graham King. Η έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας συνέπεσε με την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του δημοφιλούς videogame και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας στη Νότιο Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Η Lara Croft είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα ή σκοπό στη ζωή της, η Λάρα περνάει τις μέρες της διασχίζοντας τους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου με το ποδήλατο της, ως ταχυμεταφορέας. Το νοίκι βγαίνει με δυσκολία, όπως άλλωστε και τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, τα οποία συνήθως δεν παρακολουθεί. Αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρας της με το ίδιο πάθος που αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να προχωρήσει στη ζωή της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, η Lara θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του.