OPINIONS

Όλα όσα θα αλλάξουν αν εκλεγεί η Hillary Clinton

Η υποψηφιότητα της πάλαι ποτέ Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, για τη θέσω του νέου πλανητάρχη στις εκλογές του 2016, ήχησε σαν χαρμόσυνο εμβατήριο στα αυτιά των απανταχού θηλυκών ψυχών - και όχι μόνο, αλλά γι' αυτές θα μιλήσουμε εδώ.

Διότι η υποψηφιότητα Κλίντον δεν πρέπει να περάσει δίχως να ακουμπήσει, αλλά να κάνει αίσθηση, πάταγο, χαμό, χλαπαταγή και όσα άλλα συνώνυμα έχει το λεξικό με τα καλιαρντά του Πετρόπουλου.

Μια γυναίκα στην ηγεσία των ΗΠΑ μπορεί να κάνει τη διαφορά, τη στηρίζουμε ανοιχτά και ήδη φαντασιωνόμαστε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον ανδροκρατούμενο πλανήτη Γη στον οποίο μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε να προσπαθούμε να είμαστε ίσες με τους άντρες.

Το LadyLike.gr ενισχύοντας κάθε προσπάθεια γυναικείας υπεροχής, κάνει εικόνα μερικά μόνο από τα στερεότυπα που θα αντιστραφούν αν μια γυναίκα γίνει η κεφαλή του κόσμου όλου.

Οι γυναίκες πλέον θα είναι αυτές που ”τσεκάρουν διακριτικά” τη φετινή σοδειά σε ανδρικές υπάρξεις

Δε θα υπάρχουν πια εθνικοί ύμνοι, αλλά ένας οικουμενικός

Oι ρόλοι θα αντιστραφούν ΚΑΙ στις εταιρείες, όπως δίδαξε η Κυρία Σκύλα αρκετά χρόνια πριν

Όχι πια άντρες διευθυντές με Bimbo γραμματείς. Μόνο γυναίκες αφεντικά και αρσενικά μοντέλα να τους σηκώνουν τα τηλέφωνα.

 

Επιτέλους ”το τρίτο πρόσωπο” τρώει τη σκόνη που της αξίζει

Ένα μικρό ”πάρτα” από τη Χίλαρι στη Μόνικα, ένα μεγάλο βήμα για κάθε απατημένη γυναίκα και την αξιοπρέπειά της (επική η ακόλουθη διαφήμιση)

Θα απενοχοποιηθούν πολλές ”άσεμνες” κινήσεις

Θα παντρευτούμε όποιον/α θέλουμε! (ό,τι φυλετικός συνδυασμός κι αν προκύψει από τον κεραυνοβόλο έρωτα)

Θα απενοχοποιηθούν πολλά γυναικεία ταμπού

Οι άντρες θα αναζητούν τη συνειδητοποιημένη γυναίκα που ξέρει ότι ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να κάνει και να μεγαλώσει το παιδί τους

 

In Hillary we trust.