OPINIONS

H Meghan Markle είναι “λίγη” για τον Harry, μέχρι να δεις το βίντεό της στο Pornhub

Μια φαρσοκωμωδία "Ελληνίδας μάνας που παντρεύει τον μονάκριβο, υπέροχο γιο της και καμια δεν του αξίζει" σε διαστάσεις Buckingham Palace και βρετανικής κοινής γνώμης, ζει τον τελευταίο χρόνο η Meghan Markle, ούσα η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του περιζήτητου πρίγκιπα Harry.

“Τον περνάει δυο χρόνια”, “είναι μιγάδα”, “ζωντοχήρα”,”επιπόλαιη”, “θα εμπλουτίσει το γαλάζιο του αίμα με λίγο πλούσιο και εξωτικό DNA”, αλλά και το πιο πρόσφατο παράδειγμα του βίντεο με τις ερωτικές σκηνές της Markle από τη σειρά “Suits”, στην οποία πρωταγωνιστεί, το οποίο και ανέβασε κάποιο τσακάλι σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, κάνοντας πασίγνωστη εφημερίδα του Λονδίνου να την αποκαλεί “Princess Pushy” στο πρωτοσέλιδό της και τον κόσμο να ψάχνει για τα εν λόγω βίντεο ανεβάζοντας την επισκεψιμότητα του site στα ταβάνια. Δεν αρκούσαν, δηλαδή, τα κοσμητικά επίθετα, έπρεπε να αποδείξουν και με οπτικοακουστικό υλικό πόσο ανάξια για τον πρίγκιπα Harry, είναι η Meghan.

Κάπως έτσι, το επάγγελμά της, ένα διαζύγιο και μια καταγωγή εκτός συνόρων, στάθηκαν αφορμή για να “σκουπιδιαστεί” μια γυναίκα, από έναν λαό που προωθεί τα ανοιχτόμυαλα πιστεύω του δίχως αύριο, αλλά παραμένει βαθιά συντηρητικός. Η Μeghan Markle ξεκάθαρα δεν τους κάνει για σύζυγος του ginger πρίγκιπά τους.

Βέβαια προκύπτει εύλογα η εξής απορία: “Ποιος τους ρώτησε;”.

Μιλάμε για μια γυναίκα που στην πραγματικότητα είναι βαθιά φεμινίστρια και φιλάνθρωπος, πρέσβειρα της οργάνωσης World Vision Canada, (επισκέφθηκε τη Ρουάντα για την καμπάνια καθαρού νερού) και στηρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί την ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα, ενώ είναι συνήγορος των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των γυναικών.

 

Την ίδια στιγμή κανείς δεν αναρωτιέται τι δουλειά έχει μια γυναίκα με όλα τα άνω προσόντα με έναν τύπο που έγινε πρωτοσέλιδο όταν επιτέθηκε σε φωτογράφο, ντύθηκε Ναζί σε αποκριάτικο πάρτι στο οποίο αποκαλούσε έναν αστυνομικό “ο φίλος μας ο Πάκι”, και φωτογραφήθηκε να παίζει γυμνός μπιλιάρδο στο Λας Βέγκας το 2012. Φυσικά, επειδή εκείνος είχε την τύχη να γεννηθεί γαλαζοαίματος, κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τη φήμη του. Η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα του όμως, πρέπει να περάσει από κόσκινο και να εγκριθεί και από τα media, λες και δεν έφτανε το ήδη αυστηρότατο σόι του παλατιού.

Ο πρίγκιπας Harry, από τη μεριά του, είχε ήδη εκδώσει μια επίσημη ανακοίνωση στην οποία κατήγγειλε τα media για ρατσιστική και σεξιστική αντιμετώπιση της Meghan, γεγονός που μας έκανε να τον αγαπήσουμε λίγο περισσότερο, αφού απέδειξε ότι αν ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου σε στηρίζει, καμία εξουσία (ούτε και αυτή του τύπου), δεν μπορεί να σε σπιλώσει.

H απαγορευμένη αγάπη του πρίγκιπα και της ηθοποιού, θα μπορούσε να είναι φανταστικό σενάριο για τούρκικο σίριαλ, αλλά δυστυχώς, είναι το βασιλικό τεκμήριο ότι ως γυναίκα, θα πρέπει πάντα να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και αξίζεις να περπατήσεις πλάι στον όποιο άντρα ο κόσμος θεωρεί καλύτερο από σένα. Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον Harry που “τύλιξε” μια τέτοια γυναίκα και στο Buckingham που “σπάει τις νόρμες του” γι’ ακόμα μια φορά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Pool via AP