OPINIONS

H Kate Middleton γδύθηκε μόνο για τους τίτλους

Η Kate Middleton παρευρέθηκε στις βασιλικές ιπποδρομίες φορώντας ένα υπέροχο, λευκό φόρεμα Alexander McQueen από δαντέλα. Όπως μπορείς να δεις, φαίνεται ότι το ύφασμα του ρούχου, κρύβει από κάτω του τα δυο της πόδια.

(AP Photo/Alastair Grant)

(AP Photo/Alastair Grant)

Κι ενώ η Vogue αποθεώνει την εμφάνιση της Kate, παρομοιάζοντάς την με την iconic σκηνή της Eliza Doolitle στο “My Fair Lady”, την οποία ερμήνευσε η Audrey Hepburn, η DailyMail έχει κάποιες αντιρρήσεις για το outfit της Δούκισσας του Cambridge.

“Shows off a little too much” – δεν ξέρω αν εσύ βλέπεις κάτι, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι ο κιτρινισμός στον τίτλο. Έχουμε 2017 και η σύζυγος του πρίγκιπα William γίνεται θέμα επειδή “δείχνει περισσότερο δέρμα απ’ όσο πρέπει” για το αξίωμά της;

Σίγουρα η λευκή δαντέλα θέλει πολλή προσοχή όταν την επιλέξεις, τόσο στα εσώρουχα, αλλά και στον τρόπο που κινείσαι, προκειμένου να αποφύγεις τα ατυχήματα, ενώ εξίσου πρέπει να προσέξεις και τον παράγοντα της αυξημένης θερμοκρασίας και την πιθανότητα του ιδρώτα. Από τη στιγμή όμως που τίποτα από όλ’ αυτά δε συνέβη στην Kate, γιατί άραγε δέχεται τέτοια “επίθεση”;

Άρα, λοιπόν, ακόμα κρινόμαστε από την εμφάνισή μας και το ρούχο πρέπει να αντιπροσωπεύει όλα αυτά που οι άλλοι θέλουν να βλέπουν σε εμάς. Έβαλες κάτι που προσέβαλε το ήθος και τις αξίες τους; Εξώφυλλα και πρωτοσέλιδα, διότι φυσικά και είναι πολύ έντιμο όταν έχεις τη δύναμη να διαμορφώνεις απόψεις, να τις στρέφεις στον συντηρητισμό και να δίνεις στο φαίνεσθαι πολύ μεγαλύτερη αξία από αυτή που του αρμόζει.

 

Κεντρική φωτογραφία: (AP Photo/Alastair Grant)