OPINIONS

Απενοχοποίηση τώρα: Έρχομαι σε οργασμό όταν κοιμάμαι

Μου συμβαίνει περίπου δύο με τρεις φορές το μήνα και από τη σημερινή συζήτηση που είχα με φίλη μου συνέβη κατά διαβολική σύμπτωση και σε εκείνη χθες το βράδυ για πρώτη φορά. "Ήρθα σε οργασμό κανονικότατα. Ξύπνησα το πρωί και ένιωθα φανταστικά". Άρα φίλες μου οι έρευνες που λένε ότι το 37% των γυναικών έχει βιώσει μια σχετική εμπειρία ονείρωξης ενώ κοιμάται είναι πέρα για πέρα αληθινές. Ας το γιορτάσουμε. 

Τολμώ να παραδεχτώ πως είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσεις το πρωί. Καλύτερος και από το νιώθεις το άρωμα του ζεστού κάφε στη μύτη σου ή το να σε περιμένει ένας δίσκος με αγγλικό πρωϊνό στην κουζίνα. Συμβαίνει ενώ βρίσκεσαι σε ένα στάδιο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, κάτι νιώθεις να σε γαργαλάει, αισθάνεσαι τα μάγουλά σου να ανάβουν, τις ρώγες σου να σκληραίνουν, και όλη αυτή η αίσθηση δευτερόλεπτο το δευτερόλεπτο δυναμώνει. Η αναπνοή σου γίνεται ελαφρώς πιο κοφτή και τσουπ….μόλις ήρθες σε οργασμό! Και ναι, χωρίς χέρια φίλες μου.

Θαύμα!

Στη συνέχεια ανοίγεις τα μάτια σου, τεντώνεσαι, ρίχνεις ένα πλατύ φαρδύ χαμόγελο, τσεκάρεις λίγο το κινητό, νιώθεις μία ολοκλήρωση και μία ευχαρίστηση, η οποία μόλις συνειδητοποιήσεις ότι έχεις καθυστερήσει για τη δουλειά κινδυνεύει να διαταραχθεί, αλλά δεν φοβάσαι γιατί μετά από έναν τέτοιο οργασμό είσαι πανευτυχής. “Είναι καταπλητκικό, σου λέω. Φανταστικό”, όπως λέει και η φίλη.

Και ναι είναι, θα συμπληρώσω εγώ. Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Kinsey, γύρω στο 37% των γυναικών έρχονται σε οργασμό κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, όταν πατήσουν τα δεύτερα -άντα της ζωής τους. Αν, δηλαδή, είσαι κάπου στη δεκαετία των 20 ή των 30 έχεις λιγότερες πιθανότητες. Ενώ αν είσαι 45 με 50 τότε πραγματικά μπορεί και να του δώσεις να καταλάβει στον ύπνο σου. Εγω και η φίλη μου και μία ακόμα φίλη μου είμαστε όλες κάτω των 40. Ας ανοίξουν οι σαμπάνιες, ας ρίξουμε πυροτεχνήματα στον ουρανό. Είμαστε τυχερές.

(Για τους άντρες, πάντως, να ξέρεις ότι ονειρώξεις έχουν όταν είναι έφηβοι και 20 και κάτι. Μόλις πατήσουν τα 30 αποχαιρετούν).

“Τις περισσότερες φορές έβλεπα όνειρα, στα οποία έκανα σεξ με διαφορετικούς συντρόφους και ενώ αισθανόμουν πως θα τελειώσω, με άφηνε στη μέση. Την τελευταία όμως φορά ήρθα σε οργασμό κανονικότατα”, μου λέει η Ιουλία ετών 27. “Εγώ πάλι έχω έρθει σε οργασμό ενώ κοιμόμουν, αλλά δεν το θυμόμουν. Μου το είπε το πρωί ο σύντροφός μου”, παραδέχεται η Κατερίνα 28. Εγώ πάλι μπορώ να πω ότι μου συμβαίνει ακόμα και σε περιόδους που νιώθω μία ξηρασία, μια βαρεμάρα για σεξ. Αισθάνομαι ότι μάλλον το σώμα μού υπνεθυμίζει ότι εξακολουθεί να είναι ικανό να βιώσει την mindblowing εμπειρία του οργασμού ακόμα και αν εγώ νιώθω σαν πρωταγωνίστρια στη σειρά “Τα Χρυσά Κορίτσια”.

Κατόπιν ενός γρήγορου ψαξίματος στο internet, διάβασα ότι υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος να πιστεύουμε πως οι οργασμοί κατά τη διάρκεια του ύπνου, δεν είναι στην ουσία αποτέλεσμα ερεθισμού των γεννητικών οργάνων, αλλά αντίθετα, γεννιούνται μέσα στο μυαλό.

Μελέτες – γιατί εδώ μιλάμε επιστημονικά κυρίες μου – έχουν δείξει ότι ακόμα και τα άτομα με τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, όπου ως αποτέλεσμα έχει την ελλειπή σύνδεση μεταξύ εγκεφάλου και γεννητικών οργάνων, μπορούν να έχουν ονείρωξη. Βασικά, αν έχεις μία κλειτορίδα ή έναν κόλπο που λειτουργεί μπορείς να ονειρευτείς την κορύφωσή σου.

Αν όλα που σου λέω μέχρι τώρα σου άναψαν ένα κλικ και σκέφτηκες “μμμμμ πώς θα γίνει να έχω και εγώ ονειρώξεις” έχω να σου δώσω τρία μικρά tips: 1) Σκέψου τον οργασμό σου. Αναρωτήσου πότε ήταν η τελευταία φορά που ήρθες σε οργασμό. 2) Κοιμήσου μπρούμυτα, γιατί έχει αποδειχθεί πως όταν κοιμάσαι έτσι έχεις άγρια σεξουαλικά όνειρα (ναι ναι κι όμως). 3) Πριν πέσεις για ύπνο σκέψου κάτι που σε ανάβει. Όσο τρελό θέλεις. Δεν θα σε κρίνει κανείς.

Σε περίπτωση που έχεις ονείρωξη, τότε αγαπητή μου μην διστάσεις να μοιραστείς αυτή σου την εμπειρία. Το σώμα μπορεί να νιώσει μεγάλες χαρές και αυτό είναι καλό να το ξέρουμε και να το μοιραζόμαστε και όχι να το κρύβουμε λες και ντρεπόμαστε.

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε i-D