OPINIONS

Μέρα 4η: “Έλα να σου δείξω πώς θα γίνεις όμορφη σε μία ώρα”

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

γενικά είμαι της άποψης ότι η ομορφιά πηγάζει εκ των έσω και υποκλίνομαι σε αυτό που κάποτε είχε πει η Sophia Loren: “Ομορφιά είναι το πώς νιώθεις μέσα σου και αντανακλάται στα μάτια σου. Δεν είναι κάτι σωματικό”, αλλά ας είμαστε λιγάκι ειλικρινείς – ημερολόγιο δεν είσαι; σε σένα θα λέω μόνο αλήθειες – όλες τις Miss Universe να έχεις μέσα σου, αν είσαι μία σύγχρονη Μαίρη Παναγιωταρά που όταν δεν δουλεύεις και δεν πηγαίνεις σε καλέσματα έχεις και ένα σπίτι να συντηρήσεις και ένα σκύλο να φροντίσεις, ε θα έρθει ο μαύρος ο κύκλος αρμένικη βίζιτα στο μάτι και το δέρμα θα χάσει μια στάλα από τη λάμψη του.

Αυτό έπαθα και εγώ όταν με είδα στον καθρέφτη πρωί πρωί και είπα “Δεν θα με βρει εμένα το 2016 έτσι. Με τις πιτζάμες ναι, αλλά με θαμπάδα ποτέ”.

 

Χωρίς πολλά πολλά, μπήκα στο Juke και έβαλα πλώρη για Χαλάνδρι και συγκεκριμένα για το Assai. “Έλα να σου δείξω πώς θα γίνεις όμορφη σε μία ώρα”, μου είπε η Γεωργία μόλις με είδε και εγώ δεν ήθελα και πολύ για να αφεθώ στα μαγικά της χέρια. Έβγαλα ρούχα και παπούτσια, φόρεσα πετσέτα και παντοφλάκια μαλακά και ξάπλωσα στο θερμαινόμενο κάθισμα. Έκλεισα τα μάτια και όταν τα άνοιξα μετά από μία ώρα και ξανακοιτάχτηκα στον καθρέφτη έλαμπα. Όχι δεν μου έλειπε ύπνος. Περιποίηση μου έλειπε, την οποία και μου την έκανα.

Τι Ακριβώς μου Έδωσε Λάμψη:

 

Η θεραπεία Microdermabration έκανε την επιδερμίδα μου λαμπερή και βελούδινη μέσα σε λίγα λεπτά. Χάρη στη μικροδερμοαπόξεση απομακρύνθηκαν τα νεκρά κύτταρα και μειώθηκαν οι ανοιχτοί μου πόροι. Η δουλειά ήταν τόσο καταπληκτική που ήθελα να πάρω αυτό το πενάκι με τις ειδικές κεφαλές κατασκευασμένες από διαμάντια σπίτι μου. Συγκρατήθηκα.

 

Η καλοπέρασή μου όμως δεν τελείωσε εδώ. Το “μενού” στο Assai είχε και Peel & Lift. Τι είναι αυτό; Ένα θεραπευτικό peeling προσώπου με οξέα και ένζυμα φρούτων, αλλά και με καθαρή βιταμίνη C.

 

Χωρίς καμία υπερβολή τέτοια λάμψη στο πρόσωπό μου είχα να δω, από τότε που πήγαινα έκτη δημοτικού.

Μα να Ξεχάσω τη Βενζίνη;

 

“Για να διατηρηθεί μία επιδερμίδα φρέσκια, εκτός από τέτοιου τύπου θεραπείες, χρειάζεται πολύ νερό, σωστή διατροφή, καλό ύπνο και λίγο έως καθόλου άγχος”, με συμβούλεψε η Γεωργία και μόλις  είπε τη λέξη άγχος σκέφτηκα “ωχ αμάν βενζίνη για το Juke“. Με τόσες διαδρομές πέρα δώθε, θα έπρεπε να του βάλω. Όμως όχι!

Χάρη στον νέο μικρότερου κυβισμού DIG-T 115, 1.2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του Juke και έχω μεγαλύτερη απόδοση και εκπέμπω χαμηλότερους ρύπους και κάνω οικονομία στα καύσιμα – μπάρα σου λέω δεν έπεσε.

 

Μα όλο να θέλω να οδηγώ αυτό το αυτοκίνητο. Όλες αυτές οι πινελιές με τις χρωματικές αντιθέσεις και τις προσεγμένες λεπτομέρειες τόσο μέσα όσο και απ’ έξω, σου φτιάχνουν τη διάθεση κάθε φορά που το κοιτάζεις ή βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι του. Ο καινούργιος χρόνος θα με βρει υπεράλμπρη και σίγουρα στο δρόμο μαζί με το εκπληκτικό Juke!