OPINIONS

Μέρα 3η: “Έχω ένα μυστικό….επιτυχίας”

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

μιας και πλέον τα λέμε τόσο ωραία μεταξύ μας, άσε με να σου πω για την καταπληκτική αυτή φράση που είχε πει κάποτε ο Richard Branson και η οποία βρίσκεται πάντα μέσα στο μυαλό μου: “εκπαίδευσε τους ανθρώπους πολύ καλά ώστε να μπορούν να φύγουν και συμπεριφέρσου τους πολύ καλά ώστε να μην θέλουν να το κάνουν”.

Αυτά τα σοφά λόγια σκέφτομαι κι εγώ, όταν έχω meeting με τις κοπελούες (τα φιλιά μου στην Κύπρο) του Ladylike, και γι αυτό από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβα τη διεύθυνση του υποσχέθηκα πως meeting για θέματα μέσα στην αίθουσα συσκέψεων δεν θα ξανακάνουμε. Άσε που έχω διαβάσει κιόλας ότι οι καλύτερες ιδέες σου έρχονται περπατώντας (στο εξωτερικό τα λένε walking meetings) – οπότε φαντάσου την ποιότητα των ιδεών που έρχονται όταν τρώμε και πίνουμε. Αυτό είναι το μυστικό επιτυχίας μας.

Έτσι, λοιπόν αυτή η μέρα είναι μέρα που την αφιερώνω στην καταπληκτική βασική ομάδα τούτου του site. Πριν βέβαια πάω και τις φορτώσω όλες μέσα στο Juke μου, αποφάσισα να ξεκινήσω τη μέρα μου από το ωραιότερο καφέ της Αθήνας, το Ντεμοντέ στη Χάρητος. Όχι όχι πήγαινε και εσύ και αν δεν νιώσεις ότι έχεις μεταφερθεί σε κάποια μητρόπολη της Βόρειας Ευρώπης εμένα Lady Hayιa να μην με λένε.

 

Ανοιχτό από τις 10 το πρωί και μέχρι το απόγευμα σερβίρει στο όμορφο σαλόνι του τάρτες, σούπες, μπισκότα, cakes και όχι μόνο. Εγώ το επισκέφθηκα που λες νωρίς νωρίς και πήρα εκεί το πρωινό μου. Δεν είπαμε πως θα πατάξουμε τη βαρεμάρα αυτές τις μέρες; Ήπια το boost τσάι μου, έφαγα γιαούρτι με μέλι, φρούτα και σπιτική γκρανόλα και τσίμπισα και και λίγη lime pie από την Gertrude Gary Milk (aka Ιφιγένεια). Έκτακτο το Ντεμοντέ, έκτακτο!

 

Σειρά τώρα έχουν οι γυναίκες της ζωής μου: Δέσποινα, Μάριον, Μαριέτα – την Κύπρια την έχουμε στείλει για σεφταλιές στη μεγαλόνησο. Μιας και όπως σας είπα το meeting θα γινόταν εκτός γραφείου, αποφάσισα να πάρω μαζί μου και το παιδί, το πιο τεμπέλικο γαλλικό μπουλντόγκ του κόσμου, τον Bonno. Μεγάλες δόξες γνώρισε το Juke όπως καταλαβαίνεις.

 

 

Καλά το Juke είναι απίστευτο ! Χωρέσαμε όλες και βάλαμε ένα σωρό πράγματα στο πορτμπαγκάζ. Άσε που οι κοπελούες ξετρελάθηκαν με το Dynamic Control System, μια απίστευτη οθόνη – gadget που σου μετράει επιδόσεις, κατανάλωση, ρυθμίζεις το στυλ οδήγησης που θέλεις -μόνο κάφε δεν σου φτιάχνει δηλαδή!

Τα meeting μας γίνονται στο ωραιότατο Μπελ Ρέυ στο Κουκάκι. Ξέρεις τι προσωπικά κείμενα βγαίνουν από αυτές τις συναντήσεις μας; Κάνουμε κατάθεση ψυχής πάνω από τις κρεμμυδόσουπες και τα αυγά με το αβοκάντο.

 

Με τον απαιτούμενο πάντα επαγγελματισμό που μας διακρίνει. Να δες για παράδειγμα το ύφος της Δημά σε αυτή τη φωτό. Η οποία Δημά, οδήγησε και αυτή το Nissan Juke και μου είπε ότι αν και κοντή, είχε καταπληκτική ορατότητα από τη θέση του οδηγού. Βεβαίως!

 

Με αυτό τον τρόπο το site που διαβάζεις διατηρείται έτσι φρέσκο και ζωντανό. Γιατί όσο διαφορετικές και αν είμαστε μεταξύ μας περνάμε ωραία στα παρασκήνια και αυτό είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω.

 Μέχρι και ο Bonno περνάει ωραία μαζί μας – μα όχι δες σε παρακαλώ πόζα που έχει πάρει με τα πόδια του. Τόσο Ladylike!

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο αισθάνομαι πολύ τυχερή. Μιλάμε αύριο. Bye bye.