OPINIONS

Έλα να βγούμε (κι άλλο) μπροστά, darling!

Είμαστε μια ωραία ομάδα, δεμένη, τρελή (για δέσιμο όμως ε, του γιατρού), που περνάει ωραία στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει και στον κόσμο. Βγαίνει σε σένα. Γιατί εσύ είσαι μία από εμάς. Κολλητή. Sista, που θα λέγαμε αν ζούσαμε downtown στο LA. Μας διαβάζεις κάθε μέρα, μας δίνεις το κλικ σου, γελάς μαζί μας και προβληματίζεσαι. Όλες εμείς εδώ στο LadyLike.gr είμαστε γυναίκες (εντάξει, υπάρχει και ένα αγόρι ανάμεσά μας - γεια σου Νικόλα Ηλιόπουλε) που μας αρέσει οτιδήποτε διαβάζουμε, οτιδήποτε ζούμε και οτιδήποτε ακούμε να σου το μεταφέρουμε. Και το μυστικό της επιτυχίας μας δεν είναι το χιούμορ, η περιέργεια και το φρέσκο μας μυαλό - βεβαίως είναι και αυτά - αλλά το ότι είμαστε διαφορετικές μεταξύ μας. Ίσως και γι αυτό να έχεις γίνει λίγο περισσότερο "φίλη" με κάποια από εμάς και να έχεις τις προτιμήσεις σου - για τα σχεσιάκά σου μιλάς με τη Μάριον, για θέματα υγείας και κουλών ερευνών με τη Μαριέτα, για κοινωνικό σχολιασμό τα πας περίφημα με τη Δέσποινα, για κορμί θανατηφόρο σε θέλω με έναν όρο τα λες με μένα, για το πώς ντύθηκε η Kim περνάς από την Αφροδίτη, αλλά για το πώς θα ντυθείς σαν την Κim έχεις την Έφη, πλάκα σπας με την Ναταλί, την Αθήνα τη μαθαίνεις με τη Μικαέλα, ενώ με την Κάλλια θα ζήσεις έναν έρωτα όλο τρέλα. Γιατί εμείς δεν γράφουμε, σου μιλάμε. Είμαστε οι φίλες σου. Μας έχεις διαλέξει μία μία.

Πάρε μέρος στην έρευνα και κέρδισε

 

Όλες αυτές οι ιδέες, αλλά και η προσαρμοστικότητά στα δικά σου θέλω είναι τα δύο αυτά πράγματα που έκαναν το μήνα Απρίλιο το LadyLike να παρουσιάσει άνοδο με ρεκόρ επισκεψιμότητας, σημειώνοντας 944.796 μοναδικούς επισκέπτες σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AT Internet/ΕΝΕΔ. Ναι! Μας έβαλες στην 3η θέση στα sites γυναικείου περιεχομένου και εμείς δεν ξέραμε για τι απ’ όλα να σηκώσουμε τα ποτήρια μας με τα smoothies (γιατί έχουμε και bikini season) και να κάνουμε την πρόποσή μας. Για την αύξηση της τάξεως του 62,3% στα pageviews; Την αύξηση 50,4% στους unique browsers; Για το ότι δεν σταματούσες να μας διαβάζεις; Αν δεν είχαμε και σένανε τι θα ήμασταν στην AT, που θα έλεγε και ένα τραγούδι. 

 

Κρατήστε με γιατί είμαι ένα βήμα πριν ανέβω πάνω στο γραφείο μου και αρχίσω να χορεύω το Work Work Work της Rihanna από τη χαρά μου. Όμως όχι δεν θα το κάνω (ακόμα), αλλά θα περιμένω λίγο. Μέχρι να ανέβουμε ακόμα μία θέση, μέχρι να μας επισκέπτονται ακόμα περισσότερες γυναίκες, μέχρι το ένα κορίτσι που μας βλέπει έξω και μας λέει “α σας διαβάζω” να γίνουν δέκα κορίτσια. Μέχρι να μας διαβάζει και η αδερφή σου και η διπλανή σου και η συνεργάτιδά σου και η γειτόνισσα σου και το κορίτσι που κάνετε μαζί pilates. Για να γίνει όμως αυτό, φίλη, πάτα εδώ, χρειαζόμαστε και τη δική σου βοήθεια. Να μας πεις τι θέλεις να διαβάζεις, ποιους σταρ αγαπάς, τι σου αρέσει να ψωνίζεις, τι σου αρέσει να τρως,  πώς σου αρέσει να ζεις. Γι αυτό κάνε ένα διάλειμμα και αφιέρωσέ μας λίγα λεπτά για να συμπληρώσεις την έρευνα που κάνουμε. Βοήθησέ μας να σε μάθουμε καλύτερα. Και εννοείται πως θα πάρεις και το δώρο σου, καθώς όσες απαντήσουν θα μπουν σε κλήρωση για να αποκτήσουν ένα ρολόι Swarovski. Αυτό το ρολόι:

 

Γιατί το να βγαίνεις μπροστά είναι ωραίο, αλλά όταν το κάνεις μαζί με όλη σου την παρέα ο αγώνας για την επιτυχία είναι περισσότερο διασκεδαστικός. Και εσύ είσαι η παρέα μας.

Υ.Γ1.: Σου κλείνω μάτι τσαχιπίνικα τώρα. Και σε αγαπώ.

Υ.Γ2.: Την έρευνα να συμπληρώσεις.

Υ.Γ3: Και μην ξεχάσεις να πάρεις ομπρέλα γιατί θα βρέξει.