VIRAL

Μια μητέρα “τόλμησε” να φορέσει μπικίνι για να αποχαιρετίσεις τις ανασφάλειές σου

Όσες φορές κι αν επαναλάβουμε το πόσο εξωπραγματικά standards για το "τέλειο κορμί" έχουν να αντιμετωπίσουν οι απανταχού γυναίκες, δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση αυτή. Μπορούμε όμως - όπως και κάνουμε δηλαδή - να προβάλλουμε με κάθε ευκαιρία όλες εκείνες τις φυσιολογικές και εξίσου τέλειες, γυναίκες με ατέλειες, που φροντίζουν να γίνονται viral επειδή ακριβώς είναι όμορφες χωρίς να είναι μοντέλα.

Η Rachel Hollis είναι μητέρα τριών παιδιών, και προσπάθησε να κάνει τις νέες μητέρες να σταματήσουν να νιώθουν ανασφάλεια για το κορμί τους, ανεβάζοντας μια υπέροχη φωτογραφία της στην παραλία, ενώ φοράει μπικίνι. Η λεζάντα της θα σε κάνει να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να νιώθεις πολύ καλύτερα για το κορμί σου.

Έχω ραγάδες και φοράω μπικίνι. Έχω μια κοιλιά που είναι πάντα πλαδαρή επειδή κουβαλούσε τρία γιγάντια μωρά και φοράω μπικίνι. Ο αφαλός μου έχει χαλαρώσει (πράγμα που πριν δεν γνώριζα καν ότι συμβαίνει) και φοράω μπικίνι. Φοράω μπικίνι επειδή είμαι περήφανη για το σώμα μου και κάθε του σημάδι. Αυτά τα σημάδια είναι η απόδειξη ότι υπήρξα αρκετά ευλογημένη ώστε να κάνω τα παιδιά μου και αυτή η πλαδαρή κοιλιά σημαίνει ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω το βάρος που μπορούσα. Φοράω μπικίνι γιατί η γνώμη του μοναδικού άντρα που με ενδιαφέρει, ξέρει τι πέρασα και είμαι έτσι. Αυτός ο ίδιος άντρας λέει ότι δεν έχει δει ποτέ τίποτα πιο σέξι από το σώμα μου, με όλα του τα σημάδια. Δεν είναι πληγές κορίτσια, είναι ρίγες και τις κερδίσατε. Δείξτε αυτό το κορμί με περηφάνια!”.

Αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 70.000 κοινοποιήσεις, ενώ στα σχόλια δεν είναι λίγες οι μαμάδες που ανέβασαν δικές τους φωτογραφίες με μπικίνι και τις ραγάδες τους να φαίνονται, δηλώνοντας εξίσου περήφανες γι’ αυτές.